Palvelut työnahakijalle

Palvelut työnhakijalle


Kiteen kaupungin työllisyyspalvelut auttavat työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä sekä työnetsijöitä että työnantajia.

Työllisyyspalveluiden tehtävänä on tukea pitkään työtä hakeneiden työllistymistä. Työhön ja työllistymiseen tähtääviä palveluita tarjotaan ensisijaisesti pitkäaikaistyöttömille. Niin ikään työttömät sekä työttömyysuhan alla olevat saavat tarvittaessa neuvontaa ja ohjausta tilanteeseensa.

Mikäli jäät työttömäksi, ota yhteyttä. 

 
Ohjaamo Kitee

"Kun et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!"

Ohjaamo Kitee toimii nuoriso- ja yhteisötila Linkillä (Leipurintie 4). Ohjaamon tavoitteena on auttaa alle 30-vuotiaita työllistymisessä, koulutukseen hakeutumisessa ja edistää osallisuutta tarjoamalla tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluita. Tavoitteena on tarjota kaikki palvelut nuorille yhdeltä luukulta. Kiteen Ohjaamon toiminnassa mukana ovat kaupungin nuorisotyö ja työllisyyspalvelut, Siun sote ja TE-toimisto.

Ohjaamo Kiteen tavoitat: ohjaamokitee@gmail.com sekä Facebookista ja Instagramista: @ohjaamokitee

 
Yhteen hiileen-hanke

Joka perjantai klo:9-12 Linkillä (Leipurintie 4) Yhteen hiileen-hankkeen järjestämää maksutonta toimintaa työttömille. Ei ennakkoilmoittautumista, tule tutustumaan!

Tarjolla on vertaistukea, vapaaehtoistoimintaa erilaisten järjestöjen ja yhdistysten kanssa, sosiaalista kanssakäymistä ja verkostoitumista, apua elämänhallintaan erilaisten ryhmien ja ammattihenkilöstön kanssa, tiloja harrastuksiin ja kerhotoimintaan, organisoitua säännöllistä ja mielekästä tekemistä ja välittämistä. Tutustu hankkeeseen tästä.

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Tarja Hakulinen

työllisyyskoordinaattori
040 105 1018
tarja.hakulinen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

KATSO MYÖS

Sivu arviointi ja palaute