Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö


Kaipaatko tekemistä päiviisi, mutta et tiedä mistä aloittaa? Mietityttääkö tulevaisuuden suunta ja onko opiskelu- tai työpaikka hakusessa? Yksin ei tarvitse jäädä asioita pohdiskelemaan, ota yhteyttä etsivään nuorisotyöntekijään!

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva alle 29-vuotias nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille. Etsivä nuorisotyö perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön. Etsivästä nuorisotyöstä säädetään nuorisolaissa (Nuorisolaki 1285/2016).

Etsivä nuorisotyö on läsnä nuorten keskuudessa ja tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ja luottamukselliseen aikuiskontaktiin. Toiminta on vapaaehtoista ja maksutonta. Nuori, vanhemmat, ystävät tai nuoren kanssa toimiva viranomainen voi ottaa yhteyttä suoraan etsivään nuorisotyöntekijään Esa-Pekka Turuseen (puh. 040 105 2119).

 

Etsivän nuorisotyön ilmoitukset lähetetään osoitteeseen
Kiteen kaupunki
Etsivä nuorisotyö
Leipurintie 4
82500 Kitee

 

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Esa-Pekka Turunen

etsivä nuorisotyöntekijä
 040 105 2119
esa-pekka.turunen@kitee.fi
Leipurintie 4, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute