Kouluruokailu

Kouluruokailu

Kouluruokailu

Oppilaat ruokailevat ruokailuvuorolistan mukaisessa järjestyksessä koulukeskuksen ruokalassa. Ruokailu vaatii oppilailta ja opettajilta tarkkaa aikataulujen ja annettujen ohjeiden noudattamista.

Kouluruokailu on osa kouluopetusta. Kukin oppilas ja luokka vastaa ruokailupaikkansa järjestyksestä, siisteydestä ja ruokailun sujumisesta rauhallisesti ja hyviä tapoja noudattaen. Hatut ja takit jätetään naulakkoon ja puhelimet pidetään suljettuna. Tuolit ja ruokailuvälineet pannaan paikoilleen ja ruokailupaikka siistitään ilman eri kehotusta. Autamme näin jokainen keittiöhenkilökuntaa kiireisessä työssään.

Polkka huomioi asiakkaiden eritysruokavaliot koulu- tai neuvolaterveydenhoitajan tai lääkärin todistuksella. Lisäksi on mahdollista saada vanhempien/lukiolaisen ilmoituksella kasvisruokavalio tai ruokavalio uskonnollisesta syystä. Näihin on lomake tulostettavissa ja se toimitetaan täytettynä päiväkodin henkilökunnalle tai koulun keittiöön.

Lomakkeet:

ILMOITUS USKONNOLLISIIN SYIHIN PERUSTUVAN RUOKAVALION TARPEESTA

KASVISRUOKAVALIOILMOITUS

NOTIFICATION OF DIET BASED ON RELIGIOUS REASONS

NOTIFICATION OF VEGETARIAN DIET

 

Ruokalista on viiden viikon kiertävä lista. Lomien aikana jätetään ko. viikko väliin.

Salaatteja valmistetaan raaka-aineen saannin mukaisesti, kuitenkin vaihtelevasti. Vuoden juhla-ajat, kuten itsenäisyyspäivä, joulu, pääsiäinen ja vappu, huomioidaan.

Myös teemapäiviä voidaan järjestää.

 

Kouluruokailusta Kiteen kaupungissa vastaa Polkka oy.

 

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute