Päiväkoti Kieppi

PTV-sisältö

Päiväkoti Kieppi

Päiväkodissa toimii maanantaista perjantaihin neljä alle kouluikäisten varhaiskasvatusryhmää, näistä yksi on viskari-ryhmä. Lisäksi yksi varhaiskasvatusryhmistä tarjoaa hoitoa vuorotyössä työskentelevien vanhempien lapsille tarpeen mukaan.


Päiväkoti Kieppi sijaitsee Arppen koulukeskuksen ja kirjaston läheisyydessä. Käytössämme on Rantalan koulun liikuntasali, koulun kaukalo luistelua ja liikuntaleikkejä varten sekä kaksi aidattua piha-aluetta. Toisella pihalla sijaitsee grillikatos ja liikennepuisto. Käytössämme on kesäaikana myös liikennepuiston polkuautot. Talvisin toisella piha-alueella on pieni hiihtolatu ja mäenlasku onnistuu molemmilla pihoilla sijaitsevan kukkulan ansiosta. Päiväkotiimme on liikuntaloikka-projektin aikana valmistunut pieni liikuntatila, jossa on mm. puolapuut, liukumäki ja kiipeilyseinä.


Leikillä on keskeinen rooli lapsen kehittymisessä, joten luomme sille mahdollisuuksia. Hoitopäivän aikana tarjoamme lapsille erilaisia toimintoja, jotka liittyvät sulavasti vuodenaikoihin ja ympäröivään maailmaan. Jaamme lapsiryhmiä mahdollisimman usein pienryhmiin. Tuemme lasten osallisuutta ja yhteisöllisyyttä ja kasvatamme lapsia omatoimisuuteen turvallisissa olosuhteissa. Painotamme toiminnassamme positiivisen pedagogiikan ja ratkaisukeskeisyyden menetelmiä. Kasvattajina kiinnitämme huomiota osaamiseen ja vahvuuksiin sekä autamme lapsia huomaamaan hyvän niin itsessään kuin muissakin ihmisissä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Nallukat Päiväkoti Kieppi

 040 105 0233
Opintie 6, 82500 Kitee

Tiina Koskinen

päiväkodin johtaja
 040 105 0231
tiina.koskinen@edu.kitee.fi
Opintie 6, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Käyntitiedot

Asioi verkossa

Asioi verkossa ASIOI VERKOSSA - varhaiskasvatushakemus + sähköinen hoitoaikojen ilmoittaminen + Da

Sivu arviointi ja palaute