Sisältöjulkaisija

angle-left Maakuntapäivän 2024 hakuinfo järjestetään maanantaina 11.maaliskuuta

Maakuntapäivän 2024 hakuinfo järjestetään maanantaina 11.maaliskuuta

Maakuntapäivää vietetään 31.8.– 29.9. ja pääpäivä on lauantai 31.8. Pohjois-Karjalan maakuntaliitto tukee vuoden 2024 maakuntapäivän toteutuksessa yleisötilaisuuksia, joissa ruoka ja kulttuuri yhdistyvät uudella ja kiinnostavalla tavalla.

Maakuntapäivää vietetään 31.8.– 29.9. ja pääpäivä on lauantai 31.8. Tämän vuoden teema on Makujen Pohjois-Karjala. Ruoka on olennainen osa pohjoiskarjalaista vieraanvaraisuutta ja yhteisöllisyyttä. Maakuntamme ruokakulttuuri pohjautuu laadukkaisiin ja puhtaisiin luonnon antimiin sekä perinteisiin, mutta elää vahvasti tässä ajassa.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto tukee vuoden 2024 maakuntapäivän toteutuksessa yleisötilaisuuksia, joissa ruoka ja kulttuuri yhdistyvät uudella, kiinnostavalla ja osallistavalla tavalla. Tapahtumien kilpailutus toteutetaan ns. käänteisenä kilpailutuksena. Pohjois-Karjalan maakuntaliiton asiantuntijoista koostuva ryhmä suorittaa tarjousten laadullisen vertailun tarjousten ja liitteiden perusteella.

Valintaperusteiden lisäksi raati huomioi valinnoissaan maakuntapäivän kokonaisuuden siten, että tapahtumia on eri puolilla maakuntaa ja eri ikäryhmille. Hankintasopimus tehdään viidentoista (15) toimijan kanssa. Tapahtuman tuottajaksi valittaville toimijoille maksetaan 3 300 euroa (alv. 0 %) hyväksytysti toteutetusta toimeksiannosta. Rahoituksen saaminen edellyttää tilaajan tekemään kyselyyn vastaamista tapahtuman jälkeen.

Maakuntapäivän hakuinfo järjestetään maanantaina 11.maaliskuuta klo 17.00 - 18.00. Tervetuloa kuulemaan ja kyselemään aiheesta tarkemmin!

Lisätietoa maakuntapäivästä voit lukea tästä 

Hakuinfoon voit liittyä tästä

Kuvassa punainen maakuntapäivän logo. Logossa valkoisella on hymyilevä naama punaisella taustalla.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute