Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen koulutilojen käyttö ja Terveyskeskuksen kahvion avautuminen

Kiteen koulutilojen käyttö ja Terveyskeskuksen kahvion avautuminen

Kiteen kaupunki noudattaa opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksia, joiden mukaan ulkopuolisten oleskelua koulujen tiloissa tulee välttää. Tämän vuoksi koulujen tilat eivät koulupäivien aikana ole ulkopuolisten käytössä ja Sivistys- ja kulttuurikeskus Kipakan kahvio pidetään edelleen suljettuna.

Koulujen liikuntasalien ilta- ja viikonloppukäyttö on mahdollista jälleen syyskuun alusta alkaen. Salivuoroja varanneet saavat liikuntatoimesta erillisen ohjeistuksen salien turvallisesta ja hygieenisestä käytöstä. Vapaita salivuoroja voi tiedustella Kiteen kaupungin liikuntatoimesta, p. 040 105 1189.

Terveyskeskuksen kahvio avataan keskiviikkona 12.8. Kahvio on avoinna kello 8.00 – 13.00 ja lounasta tarjotaan välillä 10.45 – 13.00. Hyvän käsihygienian ja turvallisten etäisyyksien noudattamisen lisäksi asiakkaita pyydetään välttämään kahvion tiloissa viipymistä: tarpeettomia kokoontumisia ei yleisvaarallisen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi suositella. Kun poistutaan heti kahvittelun tai ruokailun jälkeen, tilat myös riittävät paremmin kaikkien asiakkaiden käyttöön.

Asiakkaita muistutetaan edelleen noudattamaan yleisiä turvallisuusohjeita, joiden avulla jokainen voi ehkäistä koronaviruksen leviämistä. On tärkeää, että sairaana ei tulla yleisiin tiloihin, pidetään riittävät turvavälit, pestään kädet tai käytetään käsihuuhdetta ja suojataan suu yskiessä. Riskiryhmiin kuuluvia pyydetään lisäksi arvioimaan palveluiden käyttäminen oman kunnon perusteella.

Kiteen kaupunki seuraa jatkuvasti koronavirustilannetta ja valtioneuvoston oheistusta. Kaikissa kaupungin toiminnoissa noudatetaan viranomaismääräysten mukaisia kokoontumisrajoituksia, turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia.

Punaisista kukista nurmikolle muodostettu Kitee-teksti.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute