Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki on kilpailuttanut henkilöstönsä työterveyshuollon palvelut

Kiteen kaupunki on kilpailuttanut henkilöstönsä työterveyshuollon palvelut

Kiteen kaupungin henkilöstön työterveyshuolto siirtyy 1.9.2023 alkaen Lääkäriasema Resetti Oy:n alaisuuteen. Solmittu sopimus on pituudeltaan kolmivuotinen, ja se sisältää myös vuoden lisäoption.

Kiteen kaupungin kilpailutuksen tuloksena hankintapäätös työterveyshuollon palveluiden järjestämisestä on tehty Lääkäriasema Resetti Oy:n kanssa. Kilpailutuksen toteuttajana toimi Pohjois-Karjalan hankintatoimi.

Kiteen kaupungin henkilöstön työterveyshuollon voimassa oleviin palveluihin on kuulunut lakisääteinen ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ja työterveyspainotteinen yleislääkäritasoinen sairaanhoito. Kilpailutuksen tavoitteena oli ensisijaisesti nykyisen työterveyshuollon toimintasuunnitelman tasoinen työterveyshuolto. Kilpailutuksen yhteydessä kaupunki kilpailutti lisäksi optiona kokonaisvaltaisen työterveyshuollon. Näin ollen Kiteen kaupunki on ainoa Pohjois-Karjalan kunta, joka on kilpailuttanut mahdollisuuden siirtyä henkilöstönsä osalta kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon.

-Olemme iloisia, että saimme kilpailutuksesta sopimukseen johtaneen tarjouksen. Tämä on iso asia meille ja kilpailutuksen tuloksia on kovasti odotettu henkilökunnan keskuudessa. Työterveyshuollon palveluiden tuottamisessa hyvä työterveysyhteistyö, ja saavutettavuus ovat meille tärkeitä tekijöitä myös esimerkiksi rekrytoinneissa, henkilöstösihteeri Eeva Tenhonen Kiteen kaupungilta kertoo.

Eeva Tenhonen ja Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen kävivät yhteistyön käynnistämisen merkeissä tervehdyskäynnillä Lääkäriasema Resettin tiloissa 6. kesäkuuta.  

-Mielestäni on äärimmäisen hieno asia se, että saamme henkilökunnalle tarjottua työterveyshuollossa lähipalvelua. Reilut 330 työntekijäämme ovat varmasti hyvissä käsissä, Hirvonen jatkaa.

Työterveyshuolto Siun työterveyden kanssa jatkuu elokuun loppuun saakka

Kiteen kaupunki on irtisanonut Siun työterveys Oy:n sopimuksen 1.9.2023 lukien. Työterveyshuolto Siun työterveyden kanssa jatkuu siis 31.8.2023 saakka normaalisti.

Lääkäriasema Resettin kanssa syyskuun alusta käynnistyvä sopimus on kolmivuotinen. Lisäksi käytössä on vuoden optio, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi, ellei sitä kilpailuteta uudestaan tai sanota irti kummankaan osapuolen toimesta.

-Sopimus on meille tärkeä, ja olemme iloisia, että saimme sen kilpailutuksen kautta. Olemme aikaisemminkin tarjonneet palveluita Kiteen kaupungille, tosin siitä on jo aikaa, vastaava työterveyshoitaja Johanna Mikkonen kertoo.

-Kiteen kaupunki työnantajana on sopimuksen myötä meidän suurin asiakkaamme toteaa puolestaan tyytyväisenä työterveyslääkäri Jorma Rytkönen Lääkäriasema Resetti Oy:sta.

Kuvassa: Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen, henkilöstösihteeri Eeva Tenhonen, Resetti Oy:n vastaava työterveyshoitaja Johanna Mikkonen ja työterveyslääkäri Jorma Rytkönen.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute