Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupungin innovaatiokilpailun lasten sarjan voitti Siiri Tiainen

Kiteen kaupungin innovaatiokilpailun lasten sarjan voitti Siiri Tiainen

Keväällä 2020 järjestetyn Kiteen kaupungin innovaatiokilpailun lasten sarjan voittajat on viimein valittu. Joukossa oli useita voittoisia ehdotuksia, ja vastausten kovan tason ansiosta palkinto jaetaankin peräti yhdeksälle osallistujalle.  

Vastauksia innovaatiokilpailun lasten sarjaan saapui runsaasti. Ne liikkuivat monenlaisten toiveiden ympärillä, mutta voittoisimmin ajatukset kiteytti yhdeksänvuotias Siiri Tiainen Puhoksesta.

- Siirin ehdotus keräsi monien ideat luovasti yhteen, kertoo innovaatiokilpailun tuomarina toiminut Kiteen kaupungin elinkeinopäällikkö Mikko Heickell, - ja sen vuoksi hänet palkitaan ensimmäisellä sijalla eli kahdellasadalla eurolla.

- Valinta oli vaikea, sillä niin monen lapsen ehdotukset olivat hyviä ja toteuttamiskelpoisia. Koska useamman vastaajan idea nivoutui toimivasti Siirin ajatuksiin, oli vain reilua palkita myös heidät, Heickell jatkaa.

Niinpä ensimmäinen sija jaetaan Siirin lisäksi vielä kahdeksan muun lapsen kesken: kukin heistä palkitaan sadalla eurolla. Lisäksi jokaiselle lasten sarjaan osallistuneelle lahjoitetaan kaksi elokuvalippua. Muut voittajat ovat Hanna HassinenOtso HoppuPihla Hoppu, Neea KakkonenLari Laakkonen, Sanni Pennanen, Paavo Pihlaja ja Elias Torni.

Kiteen kaupunki onnittelee kaikkia voittajia ja kiittää jokaista osallistujaa hienoista innovaatioista!

- Lasten sarjan taso oli todella korkea, Heickell iloitsee, - ja voittoisia ajatuksia on ilo lähteä viemään käytäntöön muun muassa Kiteen kaupunkikuvan parantamiseen liittyvien toimien myötä.

Lisätietoja: Kiteen kaupungin elinkeinopäällikkö Mikko Heickell, p. 040 105 1308, mikko.heickell@kitee.fi

Kuva voittajatyöstä, jossa käsin piirrettyjä kiipeilytelineitä, trampoliini ja jäätelökioski.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute