Ohjelmapalvelut

Matkailu hero

Ohjelmapalvelut

Kiteellä tarjotaan ohjelmapalveluita kalastusretkistä elämysmatkailuun

 

Lumikenkäilijöitä järven jäällä

Joskus on mukava antaa ammattilaisten hoitaa ohjelmapuoli ja keskittyä itse nauttimaan lomasta. Kiteeltä löytyy monta tapahtumapalveluita tarjoavaa yritystä. Millaista tekemistä olet vailla?

 

Kiinnostaisiko vauhdikas kelkka- tai mönkijäsafari, tai kenties ajelu vesijetillä Kiteen kaunissa järvimaisemissa? Ajeluita Kiteellä järjestää Kelkkavuokraus Veikko Vanhanen.

 

Islanninhevosiin erikoistunut Hepovaara hevosmatkailutila tarjoaa muun muassa hevosvaelluksia, ratsastustunteja ja Helmi- eli hevosavusteisia mindfullness-harjoituksia Puhoksen upean luonnon keskellä.

 

Eräskin Oy luonto-ohjelmapalvelut tuntee pohjoiskarjalaisen luonnon ja tarjoaa monipuolisia elämysmatkailupalveluita niin Kiteellä kuin muualla maakunnassa.

 

Oletko koskaan kokeillut hiihtoratsastusta? Koivikon Ratsutalli tarjoaa monenlaista elämysratsastusta ja yksityisiä ratsastustunteja vain muutaman kilometrin päässä Kiteen keskustasta.

 

Kotipihan hevos- ja luontomatkailutila Kiteen Juurikassa järjestää niin rekiajeluita kuin hyvänmielen hevosleirejä aivan Kiteen keskustan tuntumassa. Kotipihassa pääsee rapsuttelemaan myös tilan kissoja ja koiraa.

 

Lakeland Karelia Oy tarjoaa majoitusta ja erilaisia aktiviteetteja kalastus- ja eräretkistä savusaunaan ja kulttuuriristeilyihin kirkasvetisen Puruveden henkeäsalpaavissa maisemissa.

 

Punkaharjulla upean Puruveden rantamaisemissa toimiva Aurinkolaukka islanninhevosvaellustalli järjestää niin issikkavaelluksia kuin räätälöityjä retkiä ja hetkiä kaikkina vuodenaikoina.

 

Jos haluat kalastaa kuuluisat Puruveden muikut itse, siihen tarjoaa mahdollisuuden ohjelmapalveluyritys Neptunus, joka järjestää kalastus- ja metsästysretkiä Kiteen ja Kesälahden erämaisemissa. Puhelin: 046 907 4163.

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

Matkailuneuvonta yhteystiedot

Matkailuneuvonta

Kesällä 15.6. - 9.8.2020
Kitee Tourist Information - A Nightwish Story -keskus
Kiteentie 13
Avoinna kesä-heinäkuu ti-pe kello 10-18, la 10-16
elokuu ti-su 10-18
puh. 040 105 1021

Sovintola Kesälahti
Pyhäjärventie 8
Avoinna ti-pe kello 10-18, la 10-16
puh. 040 105 2008

matkailuneuvojat@kitee.fi

Talvella matkailuneuvonta asiointipisteissä 
Kiteellä, puh. 040 105 1020
Kesälahdella, puh. 040 105 2222

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute