Liikennepuisto

Liikennepuistotoiminta

Liikennepuisto

Kiteen kesässä toimii lasten Liikennepuisto, jonka aukioloaikana pääsee ajamaan polkuautoilla ja -traktoreilla sekä polkupyörillä turvallisella aidatulla alueella ja opettelemaan liikennesääntöjä yhdessä huoltajan kanssa.


Liikennepuiston löydät Kiteeltä päiväkoti Kiepin vierestä osoitteesta Opintie 6. Aukioloaikoina paikalla on aina ohjaaja, joka valvoo liikennepuiston järjestystä sekä jakaa tarvittaessa ajovuoroja. Liikennepuistossa on keinuja, liukumäki sekä kiipeilytelineitä ja tarjolla on hiekkaleluja sekä mahdollisuus paistaa makkaraa. Kesäisin puistossa voi ajaa myös omilla pyörillä ja autoilla.


Kesällä 2021 liikennepuisto on avoinna 7.6-30.7 ma-ti klo 14-18 ja ke-pe klo 10-15. Huomioithan, että vallitsevien rajoitusten vuoksi puistossa saa olla max 50 henkilöä kerrallaan ja kävijämäärää joudutaan rajoittamaan tarpeen mukaan.


Tulethan puistoon vain terveenä! Muista huomioida hyvä käsihygienia sekä puistoon tullessa että sieltä lähtiessä ja noudata ohjeistusta turvaväleistä. Liikennepuiston autojen puhdistamisesta huolehditaan jokaisen eri perhekuntaan kuuluvan käyttäjän välillä. Mahdollisuuksien mukaan suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaansa myös oman käsidesin ja puhdistuspyyhkeitä hyvän käsihygienian varmistamiseksi.


Kirjaston WC-tilat ovat käytössä puiston aukioloaikoina. Grillikatos on kävijöiden käytössä yksi perhekunta kerrallaan -toimintaperiaatteella.


Toiminta toteutetaan yhteistyössä MLL:n Kiteen paikallisyhdistyksen kanssa. (Kuva: MLL)

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Tapio Niskanen

vapaa-aikapäällikkö
 040 105 1189
tapio.niskanen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute