Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki hyväksyi yritysyhteistyön pelisäännöt

Kiteen kaupunki hyväksyi yritysyhteistyön pelisäännöt

Kaupunginhallitus hyväksyi pelisäännöt 10.12.2018 ja ne tulevat voimaan 1.1.2019.

Näiden pelisääntöjen keskeinen tavoite on yritysmyönteisen ajattelun ja toiminnan edistäminen Kiteen kaupungin koko organisaatiossa.
 
Pelisääntöjen laatiminen perustuu kaupunkistrategiaan 2017-2021. Kaupunginhallitus hyväksyi pelisäännöt 10.12.2018 ja ne tulevat voimaan 1.1.2019.  Pelisäännöillä yhtenäistetään ja kehitetään yritysten menestymistä tukevaa toimintaa.
 
Pelisäännöissä on mm. yritysten neuvontaan, palveluun, yritystontteihin ja -toimitiloihin, työvoiman saatavuuteen sekä työllistämisen tukiin liittyviä toimenpiteitä.
 
Uusina, yrityksiä tukevina toimenpiteinä otetaan käyttöön yritysten kehittämisraha ja yritysten kehitysideakilpailu.
 
500 euron arvoisen kehittämisrahan voi yritys käyttää haluamal-laan tavalla esim. yrityksen markkinointiin, koulutukseen tai yrityksen kehittämiseen.
 
Kehitysideakilpailu järjestetään vuosittain. Vuosittain päätetään minkä aiheen tai alueen kehittämiseen ideakilpailu kohdis-tetaan. Kilpailussa on kaksi sarjaa ja palkintoihin varataan 2 000 euroa.
 
Pelisäännöistä tiedotetaan yrittäjille tarkemmin tammikuun lopussa 31.1.2019 klo 18 järjestettävässä Yritysten illassa.
 
Tiedotteen liitteenä on kaupunginhallituksen hyväksymät pelisäännöt. Lisätietoja antaa jokainen vastuuhenkilö omalta vastuualueeltaan.
 
Eeva-Liisa Auvinen
kaupunginjohtaja

Nuija

Otsikko: Yhteystiedot

   YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute