Nightwish

Nightwish-konsertti Kiteellä 16.6.2023

Nightwish-konsertti Kiteellä 16.6.2023

Tälle sivulle kootaan tietoja konserttiin liittyen.

Konsertin ulkopuolisiin toimintoihin liittyen ole yhteydessä:

Matias Valoaho 0401051137

Tiia-Riina Lintumäki-Karhapää  040 105 1189

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kitee.fi

 

 

LIIKENNEJÄRJESTELYT!

Miten pääsen katsomaan Nightwishia ja mihin saan auton parkkiin, jos tulen omalla autolla? Siinä viime päivien ja viime tuntien yleisimpiä kysymyksiä 🙂 Tässä seuraavassa tiivistetysti toimintaohjeita.

Tule ajoissa 🙂

Parkkialueita on varattu useista eri pisteistä Kiteen keskustan ja Rantakentän läheisyydestä. Kaikilta parkkipaikoilta on kävelymatka Rantakentälle. Suurin parkkipaikka löytyy osoitteesta Puhoksentie 4. Parkki on merkitty oheiseen kuvaan vasempaan reunaan Puhoksentien varteen. Tämä on ns. peltoparkki. Tämä parkkialue on myös maksullinen. Jos ohitat Puhoksentien parkkialueen kannattaa suunnata Kiteen ensimmäisestä liikenneympyrästä Kiteentielle ja lähteä ajamaan karttaan merkittyä punaista reittiä pitkin. Sen reitin varrelta löytyy etukäteen myynnissä ollut Ilmarisen parkki. Jos et kuitenkaan ole lunastanut parkkipaikkaa etukäteen Ilmarisen parkista niin liikenteenohjaajat ohjaavat sinut Hovintietä Ilmarisentielle. Ilmarisentie on osittain muutettu yksisuuntaiseksi ja näin siihen on saatu mukavan kokoinen vinoparkki. Tämän parkin täyttyessä liikenteenohjaajat ohjaavat sinut Kiteen uuden liikenneympyrän kautta Hutsin urheilukeskukseen, missä käytössä ovat uimahallin parkkipaikka ja uimahallin takana sijaitseva hiekkakenttä. Näiden parkkialueiden täyttyessä liikenteenohjaajat ohjaavat sinut pysäköimään Keisarinkujan varteen.

Kiteen keskustassa Kiteetiellä on pieni pätkä pyhitetty kävelykaduksi. Siihen suuntaan ei kannata lähteä auton kanssa etsimään parkkipaikkaa.

Rantakentän ohittavalla Tohmajärventiellä on alennettu nopeusrajoitus ja sen varsilla on pysäköintikielto!. Tämä tie on kuitenkin hyvin todennäköisesti ison osaa iltapäivästä ruuhkainen Rantakentän kohdalta - aluetta kannattaa siis välttää!

Tule ajoissa 🙂

Saapuessanne linja-autoilla toivomme, että asiakkaat jätetään Kiteen linja-autoasemalle nuorisotila Linkin edustalle. Siitä on lyhyt opastettu kävelymatka alamäkeen Rantakentälle. Linja-autoille on varattu konserttiparkki Riverian pihasta Savikontien varrelta. Pihassa mahtuu isokin auto kääntymään. Joensuusta on vielä myynnissä runsaasti bussilippuja Kiteelle ja takaisin. Liput löytyvät Kiteen Pallon eli Kipa90:n verkkokaupasta oheisesta linkistä. Linja-autojen paluukyytien lähtö, on joko linja-autoasemalta tai Kiteentien varrelta.

Tule ajoissa 🙂

Junalla saapuvia on vastassa myös linja-autokyyti iltapäivän junien osalta. Viimeinen juna tulee etelästä tulee kuitenkin vasta klo 22.00 jälkeen, joten siltä junalta ei ole enää kyytiä.

Tule ajoissa 🙂

Kannattaa kuitenkin poiketa Kiteen keskustan houkutuksiin. Helteinen iltapäivä tarjoaa useita houkutuksia Kiteen keskustassa. Torilla on mielenkiintoisia kojuja, pomppulinnoja ja paikallisia esiintyjiä. Jättiterassi löytyy ravintola Karhun edustalta Olkontieltä. Terassille pääsee myös Kiteen Hovilla Hovintien ja Kiteentien risteyksessä. Ja kun kerran on tulossa katsomaan Nightwishia Kiteelle kannattaa pysähtyä Nightwish storyssä - bändin historiaa esittelevässä näyttelykeskuksessa. Nightwish story on auki 24/7. Suoraan autosta konsertin tungokseen kesän kuumimpana iltapäivänä ei ole paras vaihtoehto. Talviturkin voi heittää keskustan kulmilla sijaitsevassa Postinrannan uimarannalla. Tekemistä ja mielenkiintoista nähtävää siis riittää ennen konserttia ja konsertin jälkeen.

Linkistä bussilippuja Joensuun suunnalta:

https://kipa90.com/…/bussikuljetus-joensuusta-nightwish…/

 

----------------------------------------------------

Nightwishin konsertin lisäksi Kiteellä tapahtuu myös muuta mielenkiintoista. Tule paikalle!

 

____________________________________________

 

Kitee Nightwish weekend Facebook -site is now open. Site in updatede by Kitee city and you from the site you will find usefull information about Nightwish concert and many other things that are related to the weekend 15.6. - 18.6.2023. Kiteen Nightwishin konserttiviikonloppua esittelevä Facebook -sivu on avuttu. Sivulta löytyy itse konserttiin liittyvää ja koko viikonloppuun liittyvää tietoa.

https://www.facebook.com/KiteeNWeekend

____________________________________________

Konsertin virallisen yhteistyökumppanin KIPA90:n verkkokaupassa on myynnissä linja-autokyytejä Savonlinnasta ja Joensuusta Kiteelle konserttiin ja takaisin. Verkkokaupasta löytyy myös parkkipaikkoja konserttialueen läheisyydestä. Käykää katsomassa:

https://kipa90.com/kauppa/

____________________________________________

Edellinen KiteeNWeekendin suunnittelukokous pidettiin 11.4.2023. Ilmarisessa, ja paikalla oli kivasti yrittäjiä/yhdistysten edustajia. Seuraava suunnittelukokous luvassa noin kuukauden kuluttua eli toukokuussa.

Tässä vaiheessa Kiteen Pallo -90 ry vastaa tuon viikon toripaikkojen myynnistä. Toripaikkoja voi varata suoraan Kiteen Pallon toimistosta p.040 129 2885. Kiteen kaupungin kulttuuritoimi tuottaa vuorostaan monipuolista sisältöä torilavalle, ja myös sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmariseen. Tälle hetkellä mm. bändien aikataulusta keskiviikosta lauantaihin on tehty.  Keskiviikkona 14.kesäkuuta on luvassa uuden näyttelykeskuksen avajaiset klo 18.00, joka striimataan myös verkkoon. Ohjelmiston suunnittelussa myöskään lapsia ei ole unohdettu: torin läheisyydestä tulee löytymään mm. pomppulinnoja ja muuta lapsille suunnattua ohjelmistoa.

 

 

 

https://fb.me/e/3BJoFZW7f

 

 

 

 

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute