Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteellä viikonloppuna useita ulkoilutapahtumia

Kiteellä viikonloppuna useita ulkoilutapahtumia

Lauantaina 9.maaliskuuta järjestetään Koivikon talvi -ja ulkoilutapahtuma. Samana päivänä on luvassa myös MaitoKarelian järjestämä pilkkitapahtuma, johon odotetaan yli sataa pilkkijää.

Kiteellä talven ja ulkoilun riemua koetaan Koivikon talvi -ulkoilutapahtumassa, joka järjestetään Kiteen Koivikolla lauantaina 9.3. klo 10-13. Ohjelmassa on muun muassa mäenlaskua, lumenveistoa ja poniratsastusta Koivikon upeassa miljöössä. Lisäksi tapahtumassa palvelee herkullinen lettukahvila ja Koivikon kievarin lounaspöytä on myös katettuna.

-Koivikon upea alue on mitä parhain paikka järjestää tapahtumia. Aiemmin niitä on järjestetty pääasiassa vain sulan maan aikaan, mutta nyt halusimme ottaa tästä upeasta talvesta myös kaiken ilon irti, kertoo tapahtuman järjestelyissä mukana oleva Jarkko Laasonen Koivikon Kievarilta.

Samana päivänä järjestetään myös MaitoKarelian järjestämä pilkkitapahtuma, johon odotetaan yli sataa pilkkijää. Omia sarjoja löytyy niin naisille, lapsille, nuorille kuin miehille. Ilmoittautuminen tapahtuu Meijerin Baarilla lauantaina alkaen klo 10.30, josta yhteinen lähtö on luvassa klo 11.45. Itse pilkkitapahtuma järjestetään klo 12.00 – 15.00, jonka jälkeen järjestetään kilpailun tärkeä osuus eli punnitus.

-Tällä kertaa palkintoihin on satsattu. Esimerkiksi miesten sarjan pääpalkintona on lähes 400 euron arvoinen porakone. Uskon, että tapahtumaan saadaan kivasti porukkaa. Järjestämme kala-aiheisia kilpailuita myös myöhemmin tänä vuonna. Soutu-uistelu -tapahtuma on luvassa esimerkiksi toukokuussa, kertoo MaitoKarelian Kirsi Muhonen. Pilkkitapahtuma on osa Saimaa European Region of Gastronomy -tapahtumakokonaisuutta.

Lauantaina Kesälahdella järjestetään myös liukulumikenkäretki, joka käynnistyy Kesälahden Hellaniemestä kello 12.00.

Kuvassa pilkitään jäällä. Kuvassa näkyy jäätä, railattu pilkkireikä, pilkki ja pilkkijä. Kuvattu aurinkoisessa olosuhteessa.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute