Sisältöjulkaisija

angle-left 76. Pohjois-Karjalan maakuntaviesti järjestetään Kiteellä maaliskuussa

76. Pohjois-Karjalan maakuntaviesti järjestetään Kiteellä maaliskuussa

Vuodesta 1945 lähtien järjestetty Pohjois-Karjalan maakuntaviesti kokoaa jälleen 13 kuntaa yhteen. Tavoitteena on, että tapahtumaan saadaan mukaan noin 200 hiihtäjää.

Kiteellä 18. maaliskuuta järjestettävän Pohjois-Karjalan maakuntaviestin tarkoituksena on hiihtoharrastuksen herättäminen ja ylläpitäminen Pohjois-Karjalassa. Maakuntaviesti koostuu jälleen eri sarjoista. A-ja B-sarjassa voi hiihtää vain kuntajoukkueita, C-sarjassa voi mukana olla yrityksiä ja yhteisöjä. Ilmoittautuminen C-sarjaan päättyy tiistaina 14. maaliskuuta.

Lisäksi hiihdetään minimaakuntaviesti, joka järjestetään ensisijaisesti ennen maakuntaviestiä. Kilpailuissa on aina yksi lähtö. Minimaakuntaviestin jokainen osallistuja saa uimalipun Kiteen Vespelin uimahalliin. 

Tilaisuuteen odotetaan noin neljääsataa osallistujaa, joista noin kaksisataa on hiihtäjiä. Pohjois-Karjalan maakuntaviestin järjestelyistä vastaa Kiteen urheilijoiden hiihtojaosto, ja Kiteen kaupunki.

-Tapahtuman keskiössä on yhdessä tekeminen ja riemu. Toisaalta tapahtuman ytimessä on seuratoiminnan ja kunnan yhteinen tekeminen, kertoo Kiteen kaupungin vapaa-aikapäällikkö  Tiia-Riina Lintumäki-Karhapää.

Maakuntaviesti järjestetään vuosittain eri paikkakunnilla Pohjois-Karjalassa. Kiteen jälkeen ensi vuonna tapahtuma järjestetään Kontiolahdella.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute