Nightwish

Nightwish-konsertti Kiteellä 16.6.2023

Nightwish-konsertti Kiteellä 16.6.2023

Tälle sivulle kootaan tietoja konserttiin liittyen.

Konsertin ulkopuolisiin toimintoihin liittyen ole yhteydessä:

Matias Valoaho 0401051137

Tiia-Riina Lintumäki-Karhapää  040 105 1189

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@kitee.fi

 

Nightwishin konsertin lisäksi Kiteellä tapahtuu myös muuta mielenkiintoista. Tule paikalle!

 

____________________________________________

 

Kitee Nightwish weekend Facebook -site is now open. Site in updatede by Kitee city and you from the site you will find usefull information about Nightwish concert and many other things that are related to the weekend 15.6. - 18.6.2023. Kiteen Nightwishin konserttiviikonloppua esittelevä Facebook -sivu on avuttu. Sivulta löytyy itse konserttiin liittyvää ja koko viikonloppuun liittyvää tietoa.

https://www.facebook.com/KiteeNWeekend

____________________________________________

Konsertin virallisen yhteistyökumppanin KIPA90:n verkkokaupassa on myynnissä linja-autokyytejä Savonlinnasta ja Joensuusta Kiteelle konserttiin ja takaisin. Verkkokaupasta löytyy myös parkkipaikkoja konserttialueen läheisyydestä. Käykää katsomassa:

https://kipa90.com/kauppa/

____________________________________________

Edellinen KiteeNWeekendin suunnittelukokous pidettiin 11.4.2023. Ilmarisessa, ja paikalla oli kivasti yrittäjiä/yhdistysten edustajia. Seuraava suunnittelukokous luvassa noin kuukauden kuluttua eli toukokuussa.

Tässä vaiheessa Kiteen Pallo -90 ry vastaa tuon viikon toripaikkojen myynnistä. Toripaikkoja voi varata suoraan Kiteen Pallon toimistosta p.040 129 2885. Kiteen kaupungin kulttuuritoimi tuottaa vuorostaan monipuolista sisältöä torilavalle, ja myös sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmariseen. Tälle hetkellä mm. bändien aikataulusta keskiviikosta lauantaihin on tehty.  Keskiviikkona 14.kesäkuuta on luvassa uuden näyttelykeskuksen avajaiset klo 18.00, joka striimataan myös verkkoon. Ohjelmiston suunnittelussa myöskään lapsia ei ole unohdettu: torin läheisyydestä tulee löytymään mm. pomppulinnoja ja muuta lapsille suunnattua ohjelmistoa.

 

 

 

https://fb.me/e/3BJoFZW7f

 

 

 

 

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute