Sisältöjulkaisija

angle-left Miljoona roskapussia -kampanja näkyy Kiteellä

Miljoona roskapussia -kampanja näkyy Kiteellä

Roska-astioita löytyy Kiteen ja Kesälahden torilta ja Puhoksen matonpesupaikan vierestä. Lisäksi käsineitä ja roskapusseja jaetaan Kiteen ja Kesälahden asiointipisteissä. Kampanja alkoi 15. huhtikuuta ja päättyy keskiviikkona 5.kesäkuuta.

Kiteen kaupunki on tänäkin vuonna mukana Ylen Miljoona roskapussia -kampanjassa. Kampanja alkoi maanantaina 15. huhtikuuta ja päättyy keskiviikkona 5.kesäkuuta klo 20. Kampanjan päättymispäivänä vietetään myös Maailman ympäristöpäivää.

Valtakunnallinen kampanja kannustaa suomalaisia keräämään roskia lähiympäristöstään. Nimensä mukaan kampanjan tavoitteena on kerätä yhteensä miljoona pussia roskia sekä valistaa roskaantumisen haitoista. Viime vuonna kampanjassa kerättiin yli 200 000 pussillista roskaa. Kampanjaan on ilmoittautunut tänä vuonna yli 180 kuntaa tai kaupunkia. Lisäksi mukana on järjestöjä ja yhteisöjä. Kampanjan virallisena kummina toimii viime vuoden tapaan Mikko ”Peltsi” Peltola.

Näin osallistut kampanjaan

Miljoona roskapussia -kampanjaan voi osallistua jokainen, eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua. Tule siis mukaan yksin tai yhdessä perheen tai kaveriporukan kanssa!

Roska-astioita löytyy Kiteen ja Kesälahden torilta sekä Puhoksen matonpesupaikan vierestä. Käsineitä ja roskapusseja jaetaan Kiteen ja Kesälahden asiointipisteissä. Käsineitä saa myös Puhoksen siivouspäivässä, joka järjestetään maanantaina 20.toukokuuta. Kerätyt roskapussit merkitään laskuriin sen paikkakunnan kohdalle, mistä roskapussit on kerätty. Laskuri päivittyy kerran päivässä.

Luvassa on siis yhteisen hyvän lisäksi todellinen kisa Suomen paikkakuntien välillä!

Laskuri löytyy tästä

Lisätietoa kampanjasta löytyy tästä

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute