Harrastamisen Suomen malli, kuva

Harrastamisen Suomen malli Kiteellä

Harrastamisen Suomen malli Kiteellä

Kiteen kaupunki tarjoaa peruskoululaisille jo neljättä lukuvuotta peräkkäin maksuttomia harrastuksia koulupäivän yhteydessä. Harrastuskausi käynnistyy syyskuussa ja kestää toukokuun loppuun. Vuoden 2024-2025 harrastuskalenteri ja ilmoittautumisohjeet tulevat näille sivuille elokuussa 2024. Harrastuskalenteri löytyy myös Wilman tiedotteista. 

Harrastukset kestävät koko lukuvuoden. Harrastuksia järjestetään kaikilla Kiteen kouluilla: Arppen koululla, Hutsin koululla Puhoksen koululla ja Kesälahden koululla. Harrastuksiin voi osallistua millä tahansa koululla. Harrastuksia järjestetään myös muualla kuin koulun tiloissa.

Haluaisitko ohjata Harrastamisen Suomen mallin kerhoja?

Kiteen kaupunki etsii edelleen uusia harrastusten ohjaajia seuraavalle Harrastamisen Suomen mallin kaudelle. Niin yhdistykset, yritykset, osuuskunnan kuin yksityishenkilötkin voivat hakea ohjaamaan harrastuksia. Lisätietoja voit tiedustella Kiteen harrastamisen Suomen mallin koordinaattorilta sähköpostitse jaana.ahtiainen@kitee.fi

Mikä Harrastamisen Suomen malli?

Harrastamisen Suomen mallissa päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen. Tarkoituksena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Harrastamisen Suomen mallin toiminta on suunnattu 1.-9.-luokkalaisille lapsille ja nuorille.  Suomen mallissa yhdistyvät lasten ja nuorten kuuleminen harrastustoiveista, olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen koordinoiminen sekä koulun ja harrastustoimijoiden yhteistyö. Aluehallintovirasto tukee toimintaa avustuksella. Lue lisää Harrastamisen Suomen mallista täältä.

 

PTV-sisältö

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

Sisältöjulkaisija

Jaana Ahtiainen

nuoriso-ohjaaja
 040 105 1055
jaana.ahtiainen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute