Sisältöjulkaisija

angle-left Puhoksen ympäristön kehittämissuunnitelmaluonnos julkaistu

Puhoksen ympäristön kehittämissuunnitelmaluonnos julkaistu

Kehittämissuunnitelman esittelytilaisuus Puhoksen seurojentalolla (Huvitie 7, Puhos) keskiviikkona 18.8. klo 18-20

Kiteen kaupunki ja Virena Ky ovat tehneet Puhoksen ympäristön kehittämissuunnitelman kesän 2021 aikana ja luonnos on nyt julkaistu.

 

– Suunnitelmassa esitetyt näkemykset pohjautuvat kyselystä saatuihin vastauksiin sekä Puhoksen asukkailta ja Kiteen kaupungilta saatuihin pohjatietoihin. Lisäksi kävin kahteen otteeseen tutustumassa alueeseen “satunnaisen matkailijan silmin” ja keräsin materiaalia sillä tavoin, kertoo suunnitelman tekijä Virpi Pakarinen Virena Ky:stä.

 

Kiteen kaupunki on tyytyväinen suunnitelmaluonnokseen ja se toimii keskeisenä asiakirjana Puhoksen kehittämisessä.

 

– Suunnitelmassa on erittäin paljon hyviä ideoita, joista monet on toteutettavissa suhteellisen pienellä vaivalla ja rahalla. Kaupunki toki peräänkuuluttaa toteutuksessa paikallisten toimijoiden aktiivisuutta ja yhteistyötä, että suunnitelma saadaan nopeasti toteutukseen, sanoo Kiteen kaupungin tekninen johtaja Kari Siponen.

 

Kehittämissuunnitelman esittelytilaisuus pidetään Puhoksen seurojentalolla (Huvitie 7, 82430 Puhos) keskiviikkona 18.8. klo 18-20, jossa halutaan kuulla ihmisten mielipiteitä ja ideoita suunnitelmasta.

 

– Toivon, että keskustelutilaisuudessa päästään miettimään jo käytännön toteutusta: kanavan varren, luontoreittien ja juoksuhautapolun raivaussuunnitelmaa, perinnepuutarhan toteutusta, opasteita ja reittimerkkejä, leikkipuistoa, ylläpitosuunnitelmaa sekä mitä palveluja alueelle halutaan, millä aikataululla ja kuka niistä vastaa, valottaa Pakarinen yleisötilaisuuden tavoitteita.

 

Puhoksen ympäristön kehittämissuunnitelmaan pääsee tutustumaan täällä: https://issuu.com/virenainfo/docs/luonnos_-puhos

 

Mikäli et pääse keskiviikon 18.8. tilaisuuteen, niin voit laittaa ideoita ja mielipiteitä sähköpostilla osoitteeseen info@virena.fi

Kitee-valokuvauspenkki Puhoksessa

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute