Sisältöjulkaisija

angle-left Puhoksen satama-alueen kehittämistarpeita selvitetään veneilykyselyn avulla

Puhoksen satama-alueen kehittämistarpeita selvitetään veneilykyselyn avulla

Verkkokysely on avoinna tulevalla veneilykaudella 1.6. – 15.8.2023 välisenä aikana. Kyselyn tuloksista julkaistaan kooste myöhemmin syksyllä.

Kiteen kaupunki haluaa kehittää Puhoksen satama-alueen elinvoimaisuutta niin asukkaiden virkistyskäyttö- kuin vesistömatkailun näkökulmasta. Kaupunki on tilannut kajaanilaiselta insinööritoimisto Infrasuunnittelu Oy:ltä kyselytutkimuksen Puhoksen sataman nykytilanteen ja kehittämistarpeiden kartoittamisesta.

Tulevalla kesäkaudella kartoitetaan Puhoksen sataman käyttäjien, ts. Saimaan veneilijöiden, muiden vesillä liikkujien sekä aluetta virkistysympäristönä hyödyntävien asukkaiden ja matkailijoiden kokemuksia ja palvelutarpeita sähköisen kyselyn avulla. Kiteen kaupungin intressinä on myös samalla selvittää vesilläliikkujien mielipide Oriveden ja Pyhäjärven väliseen kanavayhteyteen liittyen.

– On selvää, että Puhoksen satamamiljöötä voisi hyödyntää huomattavasti nykyistä tehokkaammin. Tarkoituksena on selvittää alueen käyttäjäkokemusta ja kehittää vastausten pohjalta alueesta entistä houkuttelevampi käynti- ja matkailukohde, kuntatekniikan päällikkö Mika Niskanen kuvaa Kiteen kaupungin intressejä satamaa kohtaan. 

Verkkokysely on avoinna tulevalla veneilykaudella 1.6. – 15.8.2023 välisenä aikana, ja kyselylinkki ja QR-koodi löytyvät tuolloin Kiteen kaupungin verkkosivuilta sekä somekanavista Facebookista ja Instagramista. Kaupunki julkaisee koosteen kyselyn tuloksista verkkosivullaan myöhemmin syksyllä.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute