Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki palkitsi Vuoden 2020 liikuttajan sekä jakoi liikuntatoimen vuoden 2020 stipendit

Kiteen kaupunki palkitsi Vuoden 2020 liikuttajan sekä jakoi liikuntatoimen vuoden 2020 stipendit

Kiteen kaupungin sivistys- ja vapaa-aikalautakunta on valinnut Kiteen vuoden 2020 liikuttajaksi Tiia-Riina ”Tintta” Lintumäki-Karhapään. Stipendein huomioitiin hyvin menestyneitä urheilijoita.

Valinnan perusteluissa kerrotaan, että Tintta toimii Kiteellä liikunta-alan yrittäjänä ja on elintapavalmentaja Keski-Karjalan alueella toimivassa, kunta- ja EU-rahoitteisessa TYKES-elintapavalmennushankkeessa. Tintan toiminta saanut paljon kiitosta mm. TYKES-hankkeen elintapavalmennuksen taholta sekä hänen yksityisiltä personal trainer -ohjausasiakkailtaan. 

Tintta on yhdessä Valmennuskeskus Viilinkin muiden yrittäjien kanssa tuonut Kiteelle mm. GoFlo-harjoittelumuodon sekä omalla ammattimaisella toiminnallaan innostanut erityisesti nuoria ja aikuisia liikunnan sekä lihaskuntoharjoittelun pariin. Tintta on ollut yhdessä Viilinkin yrittäjien kanssa vahva toimija myös kiteeläisten liikuntaseurojen fysiikkaharjoittelun kehittäjänä.

Vuoden Liikuttajan palkinto luovutettiin Tintalle pienimuotoisessa tilaisuudessa keskiviikkona 27.1.2021.

Kiteen kaupungin vuoden 2020 stipendit

Kiteen kaupungin liikuntatoimi on huomioinut hyvin menestyneitä kiteeläisiä tai kiteeläistä urheiluseuraa edustavia urheilijoita vuoden 2020 urheilumenestyksestä stipendein. Edellytyksenä stipendin saannille oli vuonna 2020 sijoitus SM-sarjatasolla 1-5 joukkoon tai hyvä menestyminen kansainvälisissä (PM, EM, MM) kilpailuissa. 

Vuoden 2020 menestyksestä liikuntatoimen stipendin sai yhteensä 21 yksilöurheilijaa ja yksi joukkue. Stipendien saajien joukossa oli paljon eri lajeja ja monen ikäluokan edustajia.

Koronapandemian vuoksi erillistä stipendien jakotilaisuutta ei järjestetty, vaan stipendien luovutus urheilijoille toteutetaan toisin.

Lisätietoja: Kiteen kaupunki, vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen, p. 040 105 1189

Vuoden 2020 liikuttajaksi palkittu Tiia-Riina Lintumäki-Karhapää palkinto ja kunniakirja käsissään.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute