Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupunki antaa maskisuosituksen 

Kiteen kaupunki antaa maskisuosituksen 

Suositus astuu voimaan heti

Kiteen kaupunki antaa suosituksen kasvomaskien käytöstä. Suositus astuu voimaan heti ja jatkuu tämänhetkisen tiedon mukaan vuoden loppuun eli 31.12.2020 saakka.

Siun soten toiminta-alueella Joensuun kaupunki on koronavirusepidemian kiihtymisvaiheessa. Myös Kontiolahdella ja Lieksassa on kiristetty kokoontumisrajoituksia, joten huolellisuus suojautumisessa on tarpeen. Kiteen ja Joensuun välillä on runsaasti työmatkaliikennettä ja vapaa-aikanakin liikutaan maakuntakeskuksen suuntaan ja takaisin, mikä osaltaan lisää tartuntariskiä. 

Kiteen kaupunki antaa vahvan suosituksen käyttää kasvomaskia kaikissa julkisissa sisätiloissa ja niin sisä- kuin ulkotiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa, joissa lähikontakteja ei voi välttää. Maskisuositus koskee kaikkia yli 15-vuotiaita.

Oppilaitosten osalta maskisuositus ei toistaiseksi koske oppilaita eikä opettajia. Oppilaitoksissa vierailevilta, esimerkiksi huoltajilta, toivotaan maskien käyttöä. 

Tapahtumien ja yleisötilaisuuksien järjestämisessä noudatetaan aluehallintoviraston antamia ohjeita ja linjauksia. Kiteen kaupunki seuraa tilannetta jatkuvasti ja tiedottaa muutoksista tarvittaessa välittömästi.

Lisätietoja: hallintopäällikkö Teppo Koskinen, p. 040 105 1012, teppo.koskinen@kitee.fi

Pöydällä turkoosin värisiä kertakäyttömaskeja viuhkaksi aseteltuna.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute