Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupungin palvelut 1.8.2020 alkaen

Kiteen kaupungin palvelut 1.8.2020 alkaen

Asiointiapu päättyy 31.7. Elokuussa avautuvat palvelut.

Kiteen kaupungin tarjoama asiointiapu yli 70–vuotiaille päättyy 31.7. Valtioneuvosto on poistanut yli 70–vuotiaita koskevat rajoitukset ja koronaviruksesta johtuva asiointiavun tarve on vähentynyt merkittävästi.

Kiteen kaupunki on ollut yhteydessä kaikkiin asiointiapua saaneisiin asiakkaisiin ja ilmoittanut asiointiavun päättymisestä. Jos tiedät, että ikääntynyt läheisesi tarvitsee apua tai koet itse, että tarvitset apua, ota yhteys Seniorineuvonta Ankkuriin, puh. 013 330 2890.
 

Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille arvokkaasta avusta, jota olette antaneet kevään ja kesän aikana avuntarvitsijoille!
 

Elokuussa avattavat palvelut:
•    Kiteen kaupungintalo aukeaa kokonaan 1.8. alkaen ja on auki maanantaista perjantaihin klo 8 - 15.
•    Kiteen terveysaseman kahvio avataan 12.8.
•    Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisen Kipakan kahvio avataan 12.8.

Kiteen kaupunki seuraa jatkuvasti koronavirustilannetta ja valtioneuvoston ohjeistusta.

Kaikissa kaupungin avattavissa toiminnoissa noudatetaan viranomaismääräysten mukaisia kokoontumisrajoituksia, turvaetäisyyksiä ja hygieniaohjeistuksia.

Asiakkaita muistutetaan edelleen pitämään mielessä yleiset turvallisuusohjeet, joiden avulla jokainen voi ehkäistä koronaviruksen leviämistä. On tärkeää, että kipeänä ei tulla yleisiin tiloihin, muistetaan riittävät turvavälit, pestään kädet tai käytetään käsihuuhdetta ja suojataan suu yskiessä. Riskiryhmiin kuuluvia pyydetään lisäksi arvioimaan palveluiden käyttäminen oman kunnon perusteella.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute