Sisältöjulkaisija

angle-left Invapysäköintipaikkojen kartoitus

Kaupungin invapysäköintipaikkoja kartoitetaan

Ilmoita yrityksesi invapysäköintipaikka mukaan syyskuun loppuun mennessä!

Kiteen kaupunki tekee kartoituksen kaupungin kiinteistöjen ja yleisten alueiden invapysäköintipaikoista alkusyksyn 2020 aikana. Kartoituksen tarkoituksena on turvata liikuntaesteisten autoilijoiden palveluiden saatavuus. 

Kaupunki pyytää paikallisilta yrittäjiltä lupaa heidän hallinnassaan olevien invapysäköintipaikkojen kartoitukseen ja valokuvaukseen. 

Kartoituksessa kirjataan ylös invapysäköintipaikkojen koordinaatit ja katuosoitteet. Tiedot toimitetaan Autoliitolle, joka koordinoi kartoitusprojektia sekä ylläpitää ja kehittää sovellusta, jonka avulla invapysäköintipaikat löytyvät esimerkiksi älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Autoliiton Web-portaalin kautta pysäköintipaikkatietoihin on mahdollista liittää myös esteettömyysohjeistusta sekä esimerkiksi kuvat paikoista. 

Kun tietoisuus sijainneista lisääntyy, invapysäköintipaikkojen käyttöaste kohoaa. Liikuntaesteisten autoilijoiden matkustaminen vieraille paikkakunnille helpottuu ja autoilun päästöt vähenevät, kun invapysäköintipaikkoja ei tarvitse etsiä. 

Ilmoita yrityksesi invapysäköintipaikka mukaan kartoitukseen syyskuun loppuun mennessä osoitteeseen risto.kortelainen@kitee.fi – Kiteen kaupunki huolehtii lopusta!

Pysäköintiruutu, johon maalattu siniselle pohjalle valkoinen invapysäköintipaikan tunnus.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute