Ohjattu liikunta

Ohjattu liikunta


Kiteen kaupungin liikuntatoimella on paljon erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä ikäihmisille. Vesijumpat, kuntosaliryhmät, kuntovoimistelut ja tuolijumpparyhmät toimivat aktiivisesti alkysyksystä kevääseen. Liikuntatoimen henkilökunta ohjaa myös lapsiryhmiä mm. uimaopetuksen muodossa. Liikuntatoimi järjestää myös erilaisia liikuntatapahtumia, jotka soveltuvat vauvasta vaariin.

Myös paikalliset liikuntaseurat, -yritykset ja yksittäiset henkilöt sekä kansalaisopisto järjestävät monia eri liikuntaryhmiä ympäri vuoden.

---------------------------------

 

Ajankohtaista:

- Säpinää seniorit - kampanja 18.9-11.10.2018. Ikäihmisille tarjolla mm. ohjattua kuntosalia, senioritanssia, kuljetusta Joensuuhun ikäihmisten terveyspäivään sekä ohjattua ulkoilua luontoon. Lisätietoja tästä!

 

- Koko kansan testit to 20.9 Hutsin Urheilukeskuksessa. Klo 18.00 12 minuutin cooperin juoksutesti ja sen jälkeen 2 km:n UKK:n kävelytesti. Mahdollinen oma sykemittari mukaan.

- Suunnistuksen iltarastit maanantaisin ja keskiviikkoisin, lisätietoja Keski-Karjalan Rastin sivuilta.

- Kiteeläisten liikuntaseurojen toimintakaudet ovat käynnissä, tutustu tarjontaan liikuntaseurojen kotisivuilta. Tästä pääset Kiteen liikuntaseuralistaukseen.

- Naisvoimistelijoiden liikuntaryhmistä lisätietoja naisvoimistelijoiden sivuilta.

- Keski-Karjalan kansalaisopiston liikuntaryhmistä lisätietoja kansalaisopiston opinto-ohjelmasta.

- Liikuntatoimen ikäihmisten ryhmät aloittavat toimintansa viikolla 37.  Lisätietoja Vespelistä tai liikuntoimistosta Tapiolta, p. 040 105 1189.

----------------------------------

Soveltavan liikunnan kalenteri. Kaudelle 2018-2019 kalenteri ilmestynyt. Sähköinen versio tästä!

Kauden 2018-2019 kalenteri on noudettavissa seuraavista paikoista:

  • Kaupungintalo: asiointipiste/liikuntatoimisto ko 8.00-15.00
  • Urheilutalo-uimahalli VesPeli
  • Kiteen apteekki
  • Kiteen kirjasto
  • Kiteen terveyskeskus
  • Kesälahden kirjasto/asiointipiste

SENIORIKORTTI Seniorikortti on suosittu ja edullinen etu Kiteeläisille yli 65 -vuotiaille. Seniorikortin lunastamalla pääsee Vespeliin uimaan ja kuntosalille sekä liikuntatoimen liikuntaryhmiin. Kysy lisää liikuntatoimesta tai Vespelistä.

Lisäksi myös kuntosaliseniorikortti kiteeläisille yli 65 -vuotiaille, jonka lunastamalla pääsee Vespelin kuntosalille tai Kesälahden Paloaseman kuntosalille. Kysy lisää liikuntatoimesta tai Kesälahden Yhteispalvelupisteestä.
 

Yhteystiedot - ohjattu liikunta

 

Vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen, p. 040 105 1189