Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Toinen Nightwish info järjestetään yhdistyksille ja yrityksille maanantaina

Toinen Nightwish info järjestetään yhdistyksille ja yrityksille maanantaina

Kiteen kaupunki järjestää maanantaina 20.maaliskuuta alkaen klo 18 sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa (Koulutie 3) tilaisuuden, johon toivotaan jälleen runsasta osallistujamäärää.

Nightwish esiintyy perjantaina 16.kesäkuuta Kiteen uusitulla Rantakentällä. Parhaillaan käynnissä on yhtyeen kaksivuotinen Human Nature -kiertue, jonka jälkeen Nightwish jää tauolle työstääkseen uutta albumia. Kesäkuussa Kiteelle odotetaan noin 10 000 festivaalivierasta.

Miten yrityksesi tai yhdistyksesi voi olla tapahtumassa mukana? Millaista yhteistyötä voidaan tehdä, ja miten vieraille saadaan Kiteestä rakennettua hyvä ja onnistunut kesäinen kokemus? Ja missä vaiheessa suunnitelmissa mennään juuri tällä hetkellä?

Kiteen kaupunki järjestää maanantaina 20.maaliskuuta alkaen klo 18 sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa (Koulutie 3) tilaisuuden, johon toivotaan jälleen runsasta osallistujamäärää. Tervetuloa paikan päälle!

Edellisessä tilaisuudessa käytiin vilkasta keskustelua

Kiteen kaupunki järjesti 21.helmikuuta Ilmarisessa ensimmäisen Nightwishin kesän esiintymiseen liittyvän tilaisuuden, johon osallistui kymmeniä tapahtumasta kiinnostuneita lähinnä yhdistysten ja yritysten edustajia.

Illan aikana kuultiin, missä vaiheessa järjestelyissä tällä hetkellä mennään. Tilaisuudessa mukana olivat myös tapahtuman järjestäjä Nordic Live Productions Oy ja Kiteen kaupungin edustajia. Yleisissä keskusteluissa pohdittiin muun muassa, että riittävätkö datayhteyksien kapasiteetti ja bajamajojen määrä. Toisaalta kysymyksiä tuli tapahtumaan turvallisuuteen liittyen, opasteista, ja siitä, miten sääolosuhteet vaikuttavat tapahtuman järjestelyihin. Myös Kiteen yleisilmettä tapahtuman aikana puheenvuoroissa mietittiin.

 

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Asuntotoimisto avoinna:

maanantai klo 9 - 15
keskiviikko klo 9 - 15

Olemme poikkeuksellisesti avoinna ke 26.4. kello 12 - 15

Asuntosihteerin puhelinajat:
Toimiston avoinna ollessa sekä tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 10

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee