Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Tervetuloa Liikuntaa kaikille -koulutukseen!

Tervetuloa Liikuntaa kaikille -koulutukseen!

Koulutus on maksuton ja se toteutetaan yhteistyössä Keski-Karjalan kuntien Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän sekä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Ilmoittaudu mukaan 9. huhtikuuta mennessä.

Koulutus avaa inkluusiota ja sen erilaisia mahdollisuuksia aktiviteettien toteutukseen. Koulutuksessa esitellään soveltamisen työkalu, jonka avulla toimintaa voi soveltaa eri kohderyhmille sopivaksi. Ohjaamisen perusasioita käydään myös kurssilla läpi ja osallistujalla on sen jälkeen valmiudet soveltamiseen sekä jäsennellyn, että selkeän liikuntatuokion toteuttamiseen. 

Koulutus on maksuton ja se toteutetaan yhteistyössä Keski-Karjalan kuntien Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän sekä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Koulutuksen maksimiosallistujamäärä on 20, ja minimiosallistujamäärä 8.

Kiteellä koulutus tapahtuu torstaina 11. huhtikuuta klo 17.00-19.30. Itse koulutuspaikka täsmentyy lähiaikoina. Ilmoittaudu mukaan 9. huhtikuuta mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta

Liikuntaa kaikille koulutuksen esite, jossa rullatuolissa oleva poika pelaa salibandya. Mukana kuvassa myös muita pelaajia.

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee