Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left A Nightwish Story -näyttely siirtyy huoltotauolle

A Nightwish Story -näyttely siirtyy huoltotauolle

Ovet on tarkoitus avata jälleen 15.toukokuuta. Tauon aikana näyttely huolletaan, ja samalla etsitään myös uusia työntekijöitä.

Kiteen keskustassa sijaitseva A Nightwish Story -näyttely on tästä eteenpäin tauolla. Tarkoitus on aukaista ovet jälleen 15.toukokuuta.

-Huollamme kevään aikana näyttelyn, ja etsimme samalla uusia työntekijöitä. Tarkoitus on löytää neljä nuorta kesä-heinäkuuksi, ja sen lisäksi vielä kaksi muuta työntekijää lähinnä työllistämistuella töihin. Toki tilauksesta palvelemme myös keväällä ja esimerkiksi ensi viikolla on kolme ryhmää tulossa käymään, kertoo Kitee-Seuran puheenjohtaja Markku Hyvönen.

Nightwishin Kiteellä tapahtuvan esiintymisen aikaan Nightwish -näyttely on avoinna vuorokauden ympäri (14.6.-16.6.2023).

A Nightwish Story -näyttely kertoo bändin tarinaa aina alusta nykypäivään saakka. Museolla on paikalla oppaat, jotka ovat valmiita vastaamaan kävijää askarruttaviin kysymyksiin ja antamaan opastuksen museoon. Kävijät pääsevät tutustumaan Nightwishin maailmaan monella tasolla ja erilaisista näkökulmista. Näyttelyssä voi myös elää ja kokea yhtyeen tarinaa ja musiikkia: näyttely elää ajassa ja siihen tuotetaan jatkuvasti vaihtuvia sisältöjä. 

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee