Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Nightwish keikalle kotikentälle Kiteelle 16.6.2023

Nightwish keikalle kotikentälle Kiteelle 16.6.2023!

Täällä linkit majoitus-sivuille, Accommodation sites here

Nightwish keikalle kotikentälle Kiteelle 16.6.2023

Nightwish palaa kotikonnuilleen keikalle 16.6.2023. Kitee odottaa bändiä ja konserttivieraita yhtä innokkaasti kuin fanitkin!

Kitee on pieni kaupunki ja majoitustila on rajallinen, mutta me teemme kaikkemme, jotta jokainen vieras löytää majoituksen ja voi nauttia keikasta ja meidän kesäisestä Kiteestä.

Kiteen ja lähialueen majoitustarjontaan voit tutustua https://sydankarjala.fi/majoitu/ sivulla. Sivulle on myös koottu juuri Nightwish-keikkaviikonlopulle tarjottavasta muusta majoituksesta oma sivunsa https://sydankarjala.fi/kohte…/nightwish-konsertti-majoitus/ Tälle sivulle tulee majoitusvaihtoehtoja ihan Kiteen keskustaan ja Puhokseen.

Sivua päivitetään koko ajan. Jos sinulla on tarjota Kiteellä majoitusta tänä viikonloppuna, laita viesti matkailuneuvojat@kitee.fi osoitteeseen niin lisäämme majoituksen sivulle. Voit laittaa majoituksesi tarjolle esim. Airbnb, tori.fi tm. palveluun.

Tervetuloa Kiteelle 16.6.2023

------

Nightwish is coming to hometown Kitee 16.6.2023. Kitee is waiting for Nightwish as excited as fans.

Kitee is small town but we do our utmost that every visitor gets accommodation and can enjoy the gig, summer and Kitee.

You can find Kitee regional accommodation from https://sydankarjala.fi/majoitu/ and https://www.kitee.fi/fi/web/eng/majoitus

In https://sydankarjala.fi/…/nightwish-concert-accommodation/ site you can find a list of Nightwish weekend´s other accommodations. There will be accommodation within walking distance from Rantakenttä and nearby in idyllic Puhos. We will update this page regurlarly.

Welcome to Kitee 16.6.2023!

 

Uutinen Kitee-keikan julkaisemisesta Lue täältä koko uutinen 

Nightwish-konsertin kuva, jossa päivämäärät ja kuva bändistä

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee