Ajankohtaista sivun pääkuva

Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Kiteen kesäinfo

Kiteen kesäinfo

Tervetuloa nauttimaan Kiteen kesästä!

Kesä on saapunut ja saamme jälleen iloita auringosta, lämmöstä ja luonnon vehreydestä. Kiteelle ovat kaikki tervetulleita nauttimaan kesästä!

Kesäkuun alusta alkaen valtakunnalliset koronarajoitteet ovat höltyneet ja myös Kiteen kaupunki on asteittain avannut tilojaan ja palveluitaan. Kaupungin palveluiden kesäaikatauluihin voi tutustua vaikkapa tästä linkistä.

Monet perinteiset tapahtumat on tältä kesältä jouduttu perumaan, mutta Kitee tarjoaa monenlaista puuhaa niin asukkailleen kuin kesän viettäjille ja ohikulkijoillekin. Uimarannat, maastoreitit ja retkeilykohteet ovat aina valmiita vastaanottamaan kävijöitä ja kulkijoita. Paikalliset näyttelyt odottavat katsojia, ja pian ovensa avaa myös ainutlaatuinen Nightwish-tarinaa kertova keskus, Kitee Tourist Information - A Nightwish Story

Muita menovinkkejä voi vilkaista tästä linkistä ja ne löytyät myös paikallislehti Koti-Karjalan juhannusviikon kesänumerosta, joka kannattaakin napata talteen eikä käyttää kalojen kääreenä! 

Pidämmehän kaikkialla asioidessamme kesälläkin mielessä yleiset turvallisuusohjeet, joiden avulla jokainen voi ehkäistä koronaviruksen leviämistä. On tärkeää, että kipeänä ei tulla yleisiin tiloihin, muistetaan riittävät turvavälit, pestään kädet tai käytetään käsihuuhdetta ja suojataan suu yskiessä. Riskiryhmiin kuuluvia muistutamme lisäksi arvioimaan palveluiden käyttämisen oman kunnon perusteella. 

Toivotamme hyvää, turvallista ja aurinkoista kesää kaikille!
 

Neitoperho lilassa kukassa.

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Asuntotoimisto avoinna:

maanantai klo 8 - 15
keskiviikko klo 8 - 15
perjantai klo 8 - 12

Asuntosihteerin puhelinajat:
Toimiston avoinna ollessa sekä tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 10

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee