Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Tervetuloa teknisen keskuksen iltakahveille!

Tervetuloa teknisen keskuksen iltakahveille!

Tilaisuus järjestetään sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisen ravintolasalissa 27.huhtikuuta. Paikalla ovat teknisen keskuksen keskeisimmät viran- ja toimenhaltijat sekä teknisen ja ympäristölautakunnan jäseniä.

Tule nauttimaan kuppi kuumaa, ja kuuntelemaan samalla mielenkiintoisia esityksiä Kiteen kaupungin teknisen keskuksen ajankohtaisista asioista. Anna palautetta, kysy mahdottomia ja esitä toimintaamme koskevia kehittämisehdotuksia.

Paikalla ovat teknisen keskuksen keskeisimmät viran- ja toimenhaltijat sekä teknisen ja ympäristölautakunnan jäseniä. Esittelyssä mm. vuoden 2023 investointien työsuunnitelma sekä investointisuunnitelma vuosille 2024–2026.

Kahvia, teetä ja pullaa on tarjolla 50 ensimmäiselle osallistujalle. Tarjolla ei ole striimiä eikä chattiä, vaan aitoa vuorovaikutusta perinteisellä tyylillä. Tilaisuuden kesto noin 1–2 h ja kesken tilaisuudenkin saa paikalta poistua, jos siltä tuntuu.

Aika:              27.4.2023 klo. 17.00 alkaen

Paikka:          Sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisen ravintolasali, Koulutie 3b (Sisääntulo ravintolasalin ulko-ovesta)
 

Paikan päällä: Teknisen toimen johto, kuntatekniikka, toimitilat, rakennusvalvonta, ympäristötoimi, puisto- ja viheralueet

Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa. Tervetuloa vaikuttamaan!

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee