Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry:n hoito- ja hoivatoiminta siirtyy liikkeenluovutuksella Siun sotelle 1.1.2020

Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry:n hoito- ja hoivatoiminta siirtyy Siun sotelle 1.1.2020

Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry:n hoito- ja hoivatoiminta on päättymässä. Se siirtyy liikkeenluovutuksella Siun sotelle 1.1.2020 alkaen. Sopimus liikkeenluovutuksesta on neuvoteltu hyvässä yhteistyössä yhdistyksen, Kiteen kaupungin ja Siun soten välillä. Yhdistyksen hoito- ja hoivatoiminnan piirissä on tällä hetkellä vajaa parikymmentä asiakasta ja liikkeenluovutuksen piirissä henkilöstöä yhteensä noin parikymmentä.

Liikkeenluovutuksella turvataan asiakkaiden palvelujen jatkuvuus. Hoiva- ja hoitohenkilöstö siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Siun soten palvelukseen ja tukipalveluissa työskentelevä henkilöstö Kiteen kaupungin palvelukseen.

Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry on tuottanut hoiva- ja hoitopalveluita mm. Elinkaaritalossa. Elinkaaritalon nimi muuttuu liikkeenluovutuksen yhteydessä Kesätaipaleeksi.

Henkilöstölle on pidetty liikkeenluovutuksesta yhteinen tiedotustilaisuus. Asiakkaille ja heidän omaisilleen järjestettiin infotilaisuus asiasta keskiviikkona 18.12. klo 16.
 

Rivitalo kesäisessä maisemassa

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Asuntotoimisto avoinna:

maanantai klo 8 - 15
keskiviikko klo 8 - 15
perjantai klo 8 - 12

Asuntosihteerin puhelinajat:
Toimiston avoinna ollessa sekä tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 10

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee