Ajankohtaista Kiteen kaupungissa

angle-left Ensimmäinen infotilaisuus Nightwishin kesän esiintymisestä kiinnosti kiteeläisiä

Ensimmäinen infotilaisuus Nightwishin kesän esiintymisestä kiinnosti kiteeläisiä

Nightwish esiintyy perjantaina 16.kesäkuuta Kiteen uusitulla Rantakentällä. Seuraava yleisinfo tapahtumaan liittyen järjestetään Ilmarisessa 20.maaliskuuta klo 18.00.

Kiteen kaupunki järjesti tiistaina 21.helmikuuta sivistys- ja kulttuurikeskus Ilmarisessa ensimmäisen Nightwishin kesän esiintymiseen liittyvän tilaisuuden, johon osallistui kymmeniä tapahtumasta kiinnostuneita lähinnä yhdistysten ja yritysten edustajia.

Illan aikana kuultiin, missä vaiheessa järjestelyissä tällä hetkellä mennään. Tilaisuudessa mukana olivat myös tapahtuman järjestäjä Nordic Live Productions Oy, ja Kiteen kaupungin edustajia. Yleisissä keskusteluissa pohdittiin muun muassa sitä, että riittävätkö datayhteyksien kapasiteetti ja bajamajojen määrä. Toisaalta kysymyksiä tuli tapahtumaan turvallisuuteen liittyen, opasteista, ja siitä, miten sääolosuhteet vaikuttavat tapahtuman järjestelyihin. Myös Kiteen yhteistä yleisilmettä tapahtuman aikana mietittiin.

Seuraava yleisinfo järjestetään maaliskuussa

Tilaisuudessa alleviivattiin yhteistyön merkitystä, ja toivottiin myös yhdistyksiä tulevan suunnitteluun mukaan. Lähiaikoina avataan nettilinkki, jossa kiinnostuksensa ja ajatuksia tapahtumaan liittyen voi kertoa. Seuraava yleisinfo järjestetään Ilmarisessa 20.maaliskuuta klo 18.00.

Nightwish esiintyy perjantaina 16.kesäkuuta Kiteen uusitulla Rantakentällä. Parhaillaan käynnissä on yhtyeen kaksivuotinen Human Nature -kiertue, jonka jälkeen Nightwish jää tauolle työstääkseen uutta albumia. Kesäkuussa Kiteelle odotetaan noin 10 000 festivaalivierasta. Yleisöä saapuu ympäri maailmaa, ja kaukaisimmat vieraat matkustavat Kiteelle Perusta saakka.

 

Tiistai-illan infotilaisuuteen osallistui kymmeniä kiteeläisiä.

Otsikko Kotitalon kertomaa

KOTITALON KERTOMAA

YHTEYSTIEDOT

Asuntotoimisto avoinna:

maanantai klo 9 - 15
keskiviikko klo 9 - 15

Olemme poikkeuksellisesti avoinna ke 26.4. kello 12 - 15

Asuntosihteerin puhelinajat:
Toimiston avoinna ollessa sekä tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 10

Marjut Kettunen

asumisneuvoja
 040 105 1212
marjut.kettunen@kitee.fi
Kiteentie 25, 82500 Kitee