Sisältöjulkaisija

angle-left Yrityskysely kasvu- ja kehittyssuunnitelmista

Yrityskysely kasvu- ja kehittyssuunnitelmista

Kiteen kaupunki toteutti helmikuun aikana laajan kyselyn yrittäjille. Nyt kysymme yrityksien kasvuun ja kehitykseen liittyviä suunnitelmia.

Yrityskysely kasvu- ja kehittyssuunnitelmista

Kiteen kaupunki toteutti helmikuun aikana laajan kyselyn yrittäjille, johon vastasi 202 yrittäjää ja yrityksen edustajaa. Kysely oli erittäin onnistunut ja saimme nyt kattavan kuvan siitä, mikä Kiteen elinvoimaisuuden nykytila on ja mitä voimme tehdä sen kehittämiseksi. Kyselyn tulosten ja teidän palautteenne mukaan Kiteen tulevaisuus on todella positiivinen.

102 yritystä kertoi kyselyssä heillä olevan kasvuun ja kehitykseen liittyviä suunnitelmia, ja 40 yritystä kertoi välittömistä rekrytointitarpeista. Haluamme nyt saada yhteyden näihin yrityksiin, jotta voimme auttaa teitä kasvu- ja kehityssuunnitelmissanne, sekä erityisesti uusien työntekijöiden löytämisessä. Onko teillä tällaisia tarpeita? "Ilmianna" itsesi ja yrityksesi tällä lomakkeella!

Kysely toteutetaan yhdessä Redocap Oy:n kanssa ja kaikkia tutkimusvastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Vastata voi 14.4.2019 saakka (vastausaikaa jatkettu!). Tästä kyselyyn

Kaupungin yhteyshenkilö kyselyyn ja elinkeinopalveluihin liittyvissä asioissa: Mikko Heickell, elinkeinopäällikkö, mikko.heickell@kitee.fi, +358 (0)40 105 1308

Kiitos osallistumisestasi!

Terveisin,
Kiteen kaupunki


Tässä edellisen kyselyn tuloksia


 

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute