Sisältöjulkaisija

angle-left Täydennyshaku kesätöihin kaupungille

Vielä ehdit hakea kesätöihin kaupungille!

Kiteen kaupunki hakee täydennyshaulla nuoria kesätöihin matkailuneuvojiksi sekä viheralueiden ja istutusten hoitajia  kesäkuusta elokuuhun 2020. Hakijoiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.

Matkailuneuvojat
Kiteellä matkailuneuvonta on Kitee Tourist Information - A Nightwish Story -keskuksen tiloissa. Kesälahdella työskennellään Sovintolan tiloissa. 

Arvostamme hyvää kielitaitoa, atk-taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Autonkäyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Matkailuneuvojat toimivat sekä Kesälahden että Kiteen matkailuneuvontapisteissä. Työtehtävät sisältävät lipunmyyntitehtäviä, tuotemyyntitehtäviä, kaupungin esitetelineiden ylläpitoa, asiakaspalvelu- ja opastehtäviä sekä viestintätehtäviä (some). Kiteen ja Keski-Karjalan alueen tuntemus on eduksi. Työ alkaa tehtävään valmistautumisella ja matkailuneuvontapisteiden perustamisella. Työ päättyy toimipisteiden purkamiseen ja raportointiin.

Matkailuneuvojien palkka on 1 350 e/kk.

Viheralueiden ja istutusten hoito
2 hlöä Kesälahdelle viheralueiden hoitoon (1 kk)
2 hlöä Kesälahdelle istutusten hoitoon (1 kk)

Viheralueiden ja istusten hoitajien palkka 1 100 e/kk.

Haku kumpaankin tehtävään 4.6.2020 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi

Koska kyseessä on täydennyshaku, haastatteluja tehdään hakemusten saavuttua ja valintoja tehdään sitä mukaa. Kiteen kaupunki on savuton työpaikka.

Puhallettava flamingo-uimalelu kelluu kirkkaassa vedessä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute