Sisältöjulkaisija

angle-left Taste Saimaa -avajaisseminaari järjestetään perjantaina

Taste Saimaa -avajaisseminaari järjestetään perjantaina

Taste Saimaa -juhlavuoden avaa 2.2. Lappeenrannan Kehruuhuoneella klo 11-17 järjestettävä avajaisseminaari. Juhlavuosi tarjoilee tapahtumia eri puolilla Pohjois-Karjalaa.

Saimaan alueelle myönnettiin kansainvälinen European Region of Gastronomy -titteli vuodelle 2024. Juhlavuoden aikana Saimaan ainutlaatuista gastronomiaa ja kulttuuria juhlistetaan muun muassa ruokaa ja kulttuuria yhdistävillä elämyksillä. Taste Saimaa on itäisen Suomen ruuan, kulttuurin ja perinteiden herkullinen liitto.

Saimaan juhlavuoden avajaisviikonloppua vietetään 2.-4.2.2024. Avoimen yhteistyökumppanihaun kautta avajaisten paikkakunnaksi valikoitui Lappeenranta. Viikonlopun ohjelmassa on avajaisseminaari, kaupungin Raatihuoneella pidettävä juhlava kutsuvierasgaala sekä IGCAT-organisaation kansainvälinen Top Websites for Foodie Travellers 2024-kilpailun palkitsemisgaala. Sunnuntaina luvassa on Koko Saimaa pilkkii -tempaus, johon kutsutaan mukaan ihmisiä ja pilkkiseuroja ympäri Saimaata. Viikonloppuun on suunnitteilla myös talvimaisemasta nousevaa esittävää taidetta sekä ruokatempauksia.

Tarkemmat tiedot tulevista juhlavuoden tapahtumista löydät tästä

 

Kuvassa susheja lautasella. Kuvassa myös ottimet, joilla ruokaa voi syödä.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute