Sisältöjulkaisija

angle-left Simon Zion & Ville Luukkonen band esiintyy Kiteesalissa sunnuntaina

Simon Zion & Ville Luukkonen band esiintyy Kiteesalissa sunnuntaina

Jazzpiireissä paljon kiinnostusta herättäneen kokoonpanon keikka alkaa 26.toukokuuta klo 15.00.  Liput ovelta 10 euroa.

Simon Zion & Ville Luukkonen Band sai alkunsa musiikillisesta kumppanuudesta ja tarpeesta jakaa yhteinen visio liveyleisön kanssa.

Simon Zion on suomalaissyntyinen kitaristi, laulaja, säveltäjä ja tuottaja, joka on asunut valtaosan elämästään Ruotsissa. Siellä hänet tunnetaan ensisijaisesti menestyksestään Ruotsin Idols-ohjelmassa, jonka jälkeen hän on kuitenkin julkaissut aktiivisesti musiikkia hyvin laajalla skaalalla aina perinteisestä jazzmusiikista psykedeeliseen rockiin saakka työskennellessään aktiivisesti Tukholman ja Los Angelesin välillä.

Ville Luukkonen (rummut) ja Zion ovat yhdistäneet voimansa hyvin intiimin akustisen jazzlevyn muodossa. Levy The Ballad Sessions esittelee Zionin vahvaa jazztulkintaa, joka johtaa kauas hänen musiikillisille juurilleen. Zionin mukaan tämä levy on ollut henkisesti tekeillä jo vuosikymmenen ja nyt on vihdoin tullut oikea aika saattaa työ valmiiksi. 

Tuomo Uusitalo pianossa ja Juuso Rinta bassossa edustavat tahoillaan suomalaisen jazzmusiikin huippua ja täydentävät ryhmän herkällä ja juurevalla ilmaisullaan.

Jazzpiireissä paljon kiinnostusta herättäneen kokoonpanon keikka alkaa 26.toukokuuta klo 15.00.  Liput ovelta 10 euroa.

Kuvassa: Simon Zion & Ville Luukkonen band

Kuvassa: Simon Zion & Ville Luukkonen band

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute