Sisältöjulkaisija

angle-left Pohjois-Karjalan kylät - tulkaa mukaan Avoimet Kylät -päivään kesäkuussa!

Pohjois-Karjalan kylät - tulkaa mukaan Avoimet Kylät -päivään kesäkuussa!

Tapahtumaa vietetään 8. kesäkuuta jo kymmenettä kertaa.  Vuonna 2023 Avoimet Kylät -päivässä oli Pohjois-Karjalasta mukana 29 kylää/tapahtumaa. Ilmoittautuminen on avoinna 12. toukokuuta asti.

Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät monenmoista, monipuolista, mielenkiintoista ja omannäköistä ohjelmaa; vaikkapa kyläkävelyitä, kirppiksiä, kesänavauksia, kesäkioskeja ja -kahviloita, konsertteja ja lauluiltoja, tansseja, ympäristö- ja veistotaidetta, suunnistusta, jalkapalloa, onkikilpailuja, messuja, näyttelyitä, festivaaleja, tansseja, talkoita ja toritapahtumia. Valtakunnallista Avoimet kylät -tapahtumaa vietetään 8. kesäkuuta jo kymmenettä kertaa. 

Avoimet Kylät -päivä kerää kyliin noin 150 000 vierailijaa, joten kyseessä on Suomen suurin kylätapahtuma. Avoimet Kylät on unohtumaton päivä täynnä paikallista kulttuuria, yhteisöllisyyttä ja elämyksiä. Päivä tuo sadat kylät parrasvaloihin ja lähimatkailukohteiksi, sillä tapahtumissa esitellään kylien lumoa ja elämää. Tapahtumapäivän järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Ilmoittautuminen on kyläyhdistyksille ja vastaaville yhdistyksille helppoa ja maksutonta. Lämpimästi tervetuloa mukaan valtakunnalliseen kyläjuhlaan! Vuonna 2022 Avoimet Kylät -päivässä oli Pohjois-Karjalasta mukana 17 kylää/tapahtumaa, ja viime vuonna 29. Nyt pistetään vielä paremmaksi!

Ilmoittautuminen on avoinna 12. toukokuuta asti. Ilmoittautumiseen pääset tästä

Tapahtuman löydät sosiaalisesta mediasta aihetunnisteilla: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä

Lisätietoa tapahtumasta voit lukea tästä

Kuvassa avointen kylien flaijeri, jossa kesäisessä kylänraitilla on kaksi pyörää.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute