Sisältöjulkaisija

angle-left Muutoksia joukkoliikenteen lippujärjestelmissä

Muutoksia joukkoliikenteen lippujärjestelmissä

Joensuun seudulla ELY-liikenteessä otetaan käyttöön JOJO-Waltti-liput Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueilla sekä Joensuusta: Tohmajärven kautta Kiteen keskustaan Outokumpuun Kuusjärvelle saakka Polvijärven keskustaan Lieksan keskustaan Ilomantsin keskustaan

Waltti-liput poistuvat kokonaan käytöstä Kiteen keskustasta eteenpäin Kesälahdelle ja Savonlinnaan jatkavista vuoroista, sekä Rääkkylässä. Kiteen keskustasta Kesälahden ja Savonlinnan suuntaan siirrytään käyttämään Matkahuollon lippujärjestelmää tai liikennöitsijältä ostettavia lippuja. Vuoroliikennettä Savonlinnan suunnasta tulevat koululaiset saavat uudet Matkahuollon lippujärjestelmän liput elokuussa koulujen alkaessa.

ELY-keskuksen Waltti-lippujen myynti päättyy 6.6.2021, mutta matkakortilla olevan kausilipun voi käyttää sen kelpoisuuden loppuun ja arvoa voi käyttää 30.9.2021 saakka.

ELY-keskuksen Waltti-matkakortti vaihdetaan JOJO Waltti-matkakortiksi veloituksetta Joensuusta Carelicumin asiakaspalvelupisteessä.

Jos käytössä ei enää ole Waltti-liikennettä 7.6.2021 alkaen, ELY-keskus hyvittää matkakortilla olevat käyttämättömät kausilippumatkat ja arvon asiakkaalle täysimääräisenä. Hyvitystä voi hakea toimittamalla täytetty ja allekirjoitettu lomake hyvityksen hakemiseksi Pohjois-Savon ELY-keskukselle viimeistään 30.9.2021.

JOJO-Waltti esite:

https://www.ely-keskus.fi/…/d1519f6d-3fd4-78f3-3e30…

JojoWaltti-logon kuva, näkyy osittain logo JoJo ja teksti Waltti lippu- ja maksujärjestelmä

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute