Sisältöjulkaisija

angle-left Maaseutupalveluiden asiakaspalveluun muutoksia poikkeusolojen vuoksi

Maaseutupalveluiden asiakaspalveluun muutoksia poikkeusolojen vuoksi

Koronavirusepidemian leviämisen hidastamiseksi muutamme toimintaamme väliaikaisesti turvataksemme maksajaviranomaistoiminnan jatkuvuuden poikkeusaikana ja varmistaaksemme osaltamme elintarviketuotannon jatkuvuuden.

Kaikki Keski-Karjalan maaseutupalveluiden toimipisteissä asiointi tapahtuu 18.3.2020 alkaen toistaiseksi puhelimitse, sähköpostilla tai Vipu-palvelun kautta. Työntekijämme työskentelevät osittain etänä. Palveluaikamme on klo 9-15.

Henkilökohtainen käyntitarve arvioidaan puhelin- / sähköpostiyhteydenoton yhteydessä. Jos olet käynyt ulkomailla tai olet vähänkin sairaana, soita ja sovi uusi tapaamisaika!

Kiteen toimipiste Katja Turtiainen puh. 040 105 1013, Jatta Paajanen puh. 040 105 1017 ja Heidi Heikkinen puh. 040 105 1038.
Tohmajärven toimipiste Anne Könönen puh. 040 105 1036.
Rääkkylän toimipiste Heidi Heikkinen puh. 040 105 1038.

Kaikkia hakemuksia ja ilmoituksia voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen maaseutu@kitee.fi. Nyt viimeistään on hyvä aika ottaa käyttöön myös Vipu-palvelu.

Ethän laita hakemuksia henkilökohtaisiin sähköposteihin: tavoittelemasi henkilö saattaa olla poissa, esim. sairaana.

Paperilomakkeita, -ilmoituksia ja -hakemuksia voi toimittaa virastojen ulko-ovilla oleviin postilaatikoihin tai postilla.

Rääkkylän (ja Kiteen) asiapaperit pyydetään mahdollisuuksien mukaan lähettämään suoraan Kiteen toimipisteeseen osoitteeseen Keski-Karjalan maaseutupalvelut, Kiteentie 25, 82500 Kitee.

Noudatetaan yhdessä valtakunnallisia ohjeita pandemian taltuttamiseksi.

Ruokaviraston sivulla on tietoa tilanteen vaikutuksista tukiin

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute