Sisältöjulkaisija

angle-left Liiketoimintaa Kiteelle -voittaja on Narskuttelu Oy

Liiketoimintaa Kiteelle -voittaja on Narskuttelu Oy

Start Me Up -liikeideakilpailun pääpalkinnon voittaja on VitalSigns Oy. Business Joensuun Start Me Up -liikeideakilpailu on ollut käynnissä aina vuodesta 2000 lähtien.

Liiketoimintaa Kiteelle -sarjan voittaja on Narskuttelu Oy. ja he saivat palkinnoksi 3000 euroa. Liikeideana on kehittää ja tuoda markkinoille uusi, täysin luonnollinen ravintolisä vatsan hyvinvointiin. Vatsavaivoista kärsii laaja osa väestöstä, ja terveistä aikuista jopa 8-26 prosenttia toistuvasti. Tuotteen koostumus eroaa kilpailijoista ja sen valmistustapa on uusi verrattuna nykyisiin tuotteisiin. Yritys on jo tehnyt tuotteelle taustaselvityksiä ja alustavia tuotetestauksia. Seuraavat kehitystoimenpiteet ovat tiedossa kustannusarvioineen. Tuotanto voidaan toteuttaa yrityksen Puhoksen tehtaassa. Ksylitolivatsarakeella uskotaan olevan hyvä markkinapotentiaali sekä kotimaassa, että kansainvälisesti.

-Narskuttelu Oy jatkaa määrätietoista ja systemaattista tuotekehitystyötään tarjotakseen ratkaisuja konkreettisiin tarpeisiin. Ammattimaisesti toteutetut tuotekehitysprosessit ja markkinaselvitykset antavat olettaa, että uusille tuotteille on myös kysyntää. Narskuttelu Oy on erinomainen esimerkki yrityksestä, jossa osaamista ja uuden tiedon hankintaa hyödynnetään systemaattisesti, pysyen näin ajan hermoilla, tiivistää Kiteen kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen

Start Me Up -liikeideakilpailun pääpalkinnon voittaja on VitalSigns Oy.

Kuvassa Narskuttelu Oy.;n omistajat.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute