Sisältöjulkaisija

angle-left LevelUpin uusi toimipiste tuo Kiteelle työpaikkoja

LevelUpin uusi toimipiste tuo Kiteelle kymmenen uutta työpaikkaa

Myynti- ja markkinointitoimisto LevelUp perustaa uuden toimipisteen Kiteelle. Yrityksen kasvattaessa toimintaansa sen saapuminen tietää alueelle kymmentä uutta työpaikkaa.

Myynti- ja markkinointitoimisto Levelupin osaamisalueeseen kuuluvat verkkosivusto- ja verkkokauppatuotanto, digimarkkinointi sekä asiakaspalvelu ja -kontaktointi. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Ylivieskassa, Helsingissä sekä Oulussa. LevelUp työllistää yli kuusikymmentä markkinoinnin ja myynnin toteutuksen ammattilaista. 

LevelUpin toimitusjohtaja Jouni Anttila kertoo, että Kiteen toimipiste tulee ensi vaiheessa keskittymään asiakaskontaktoinnin toteutuksiin. Tarvetta uudessa toimistossa on noin kymmenelle koko- ja osa-aikaiselle työntekijälle.

–    Kiteen ”löytyminen” Suomen kartalta oli LevelUpille loistojuttu. Kokonaisuuden toteutumisessa Kiteen kaupungin - käytännössä elinkeinopäällikkö Mikko Heickellin - aloitteellisuus oli ratkaiseva tekijä yhteistyön syntymisessä, Anttila toteaa.

Kiteen kaupungin elinkeinopäällikkö Mikko Heickell iloitseekin tuoreesta yhteistyöstä.

–    Meillä on tässä mainio esimerkki win-win-tilanteesta. LevelUp on kasvava yritys, mutta työvoiman saatavuus on viime aikoina osoittautunut haasteelliseksi. Hyvistä tyypeistä on pula - mutta meillähän heitä on tarjolla! Heickell naurahtaa.
Jouni Anttila jakaa Heickellin ajatukset molemminpuolisesta edusta.

–    Kun tutustuimme Kiteeseen tarkemmin, oli helppo nähdä sen edut uuden toimipisteen kotipaikkana. Valmiit toimistotilat järjestyivät nopeasti, eikä osaavan ja motivoituneen henkilöstön löytymistä ole syytä epäillä, Anttila jatkaa.

Uusien työntekijöiden rekrytoinnista yhdessä LevelUpin kanssa vastaa Keski-Karjalan Kehitysyhtiö Oy Keti yhteyshenkilönään projektipäällikkö Päivi Kipinoinen. Haettavat henkilöt tulevat työskentelemään asiakaskontaktoijina sähkönmyynnin tehtävissä. Lisäksi haetaan tiiminvetäjää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Uusien työntekijöiden rekrytointi alkaa 1.9.2020.
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Jouni Anttila, LevelUp, p. 050 350 9913, jouni.anttila@levelup.fi
elinkeinopäällikkö Mikko Heickell, Kiteen kaupunki, p. 040 105 1308, mikko.heickell@kitee.fi
projektipäällikkö Päivi Kipinoinen, Keti Oy, p. 040 770 4938, paivi.kipinoinen@keti.fi

 

Hakuilmoitukset:

Tiiminvetäjä
Asiakaskontaktoija

Tietokone ja kuulokkeet työpöydällä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute