Sisältöjulkaisija

angle-left LaTVa –hankkeen alkuseminaari 16.9.2019

LaTVa –hankkeen alkuseminaari 16.9.2019

Laajenevat toimintaympäristöt ja tuki varhaiskasvatuksessa (LaTVa) –hankkeen alkuseminaari järjestetään 16.9.2019 Kitee salissa klo 15.15-17.00. Tervetulleita ovat varhaiskasvatuksen ammattilaiset, perheet ja kaikki asiasta kiinnostuneet. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuutta voi seurata myös etänä osoitteessa: www.latvahanke.fi

Laajenevat toimintaympäristöt ja tuki varhaiskasvatuksessa (LaTVa) –hankkeen alkuseminaari 16.9.2019


Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on myöntänyt Itä-Suomen yliopiston, Kiteen kaupungin ja Siun Soten LaTVa-hankkeelle merkittävän rahoituksen. Lisäksi hankkeeseen osallistuu yrityksiä, muun muassa yksityinen päiväkoti Siilinpiilo sekä neuropsykiatrista valmennusta tarjoava Nyt Ratkes. Hanke kuuluu Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 -ohjelmaan.

LaTVa-hankkeessa kehitetään monitoimijaisesti varhaiskasvatuksen laajenevia toimintaympäristöjä ja teknologioiden käyttöä siten, että lasten tarvitsema tuki olisi systemaattista ja tutkittuun tietoon perustuvaa.

Alkuseminaari järjestetään 16.9.2019 Kitee salissa klo 15.15-17.00. Tervetulleita ovat varhaiskasvatuksen ammattilaiset, perheet ja kaikki asiasta kiinnostuneet. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuutta voi seurata myös etänä osoitteessa: www.latvahanke.fi


Ohjelmassa aloituspuheenvuoron pitää kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen.
Seuraavaksi esittäytyvät hankkeen toimijat Itä-Suomen yliopistosta professori Eija Kärnä, Kiteen kaupungin sivistysjohtaja Pekka Hirvonen ja Siun Soten kehittämispäällikkö Helena Majoinen.
Yrityksen näkökulmasta puhumassa on neuropsykiatrinen valmentaja Anne Repo (Nyt Ratkes).

Tilaisuuden lopuksi yleisöllä on mahdollisuus osallistua varhaiskasvatuksen kehittämiseen yhteistoiminnallisessa ohjelmassa.
Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.
 

LaTVa-hankkeen esite

Lisätietoja tapahtumasta

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute