Sisältöjulkaisija

angle-left Kutsu: Ratasuunnitelman aineiston esittely ja palautteenanto verkkopalvelussa

Kutsu: Ratasuunnitelman aineiston esittely ja palautteenanto verkkopalvelussa

Syrjäsalmen ratasilta, ratasuunnitelma, Kitee

Väylävirasto laatii ratasuunnitelmaa Syrjäsalmen ratasilta, ratasuunnitelma, Kitee. Hankkeen tarkoituksena on uusia nykyinen huonokuntoinen Syrjäsalmen ratasilta.

Tavoitteena on varmistaa sillan läpimenevä junaliikenne ja samalla poistaa sillalla oleva nopeusrajoitus. Silta uusitaan tukikerrokselliseksi betonisillaksi nykyisen ratasillan ja maantien väliin 15 m nykyisen sillan länsipuolelle.

Ratasuunnitelman esittely järjestetään verkkoaineistona. Esittelymateriaali verkossa on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua 14.9.2020–27.9.2020 välisenä aikana verkko-osoitteesta: https://vayla.fi/kaikki-hankkeet/syrjasalmen-ratasilta-kitee.

Asiasta kiinnostuneet voivat tutustua ratasuunnitelma-aineistoon verkkopalvelussa 27.9. asti ja esittää niistä mielipiteensä. Palautteen antaminen ratasuunnitelmaan tapahtuu sähköpostitse tai puhelimitse päivystysaikoina, jotka on esitelty verkkopalvelussa.

Lisätietoja hankkeesta voit lukea hankkeen verkkosivuilta

Väylävirasto käsittelee suunnitelmaan laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa Väyläviraston projektipäällikkö Juhan Tyrväinen, p. 029 534 3891, juhan.tyrvainen@vayla.fi.

Tervetuloa tutustumaan aineistoon!

Syrjäsalmen ratasilta kesäpäivänä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute