Sisältöjulkaisija

angle-left Kumppanuuspöydät käynnistyivät Kiteeltä

Kumppanuuspöydät käynnistyivät Kiteeltä

Kumppanuuspöydät rantautuvat ensi keskiviikkona 15.11 Pukokseen, jossa tilaisuutta on mahdollista seurata seurojentalolla ja etäyhteydellä klo 17.30-19.30. Kesälahdella ollaan vuorostaan Sovintolassa 22. marraskuuta.

Kumppanuuspöydät käynnistyivät keskiviikkona Ilmarisesta ja tilaisuuden yhteydessä nähtiin Kiteen kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys KiKaTus ry:n esittely. Illan ohjelmaa oli mahdollista seurata myös verkosta, josta saatiin mukaan useita eri kysymyksiä ja teemoja illan keskusteluun. Paikan päällä keskustelua herätti muun muassa kaukolämmön hinnankorotus, ensi kesän tulevat tapahtumat, talvihoidon tilanne ja se, mitä palveluita Kiteen kaupunki mökkiläisille tarjoaa. 

Kumppanuuspöydät rantautuvat ensi keskiviikkona (15.11) Pukokseen, jossa tilaisuutta on mahdollista seurata seurojentalolla ja etäyhteydellä   klo 17.30-19.30. Kesälahdella ollaan vuorostaan Sovintolassa (22.11) klo 17.30-19.30.

Kumppanuuspöydissä esityksiä voivat tehdä kuntalaiset ja järjestöt

Kumppanuuspöytämallin tarkoituksena on edistää ja kehittää kansalaistoimintaa sekä edesauttaa asukkaiden mahdollisuuksia osallistua kaupungin kehittämiseen ja elinvoimaisuuden parantamiseen. Malli perustuu vapaamuotoisten kumppanuuspöytien ja kyläyhdistysten sekä vastaavien toimijoiden aktiivisuuteen ja tarkoitus, että kumppanuuspöydissä työstetään ideoita ja konkreettisia ehdotuksia kaupungin kehittämiseksi. Esityksiä voivat tehdä niin yksittäiset kuntalaiset kuin järjestötkin tai yritykset. Malli edistää mahdollisuuksia tuoda kuntalaisille tärkeitä asioita valmisteluun ja päätöksentekoon ja lisää asioiden käsittelyn läpinäkyvyyttä.

Tervetuloa mukaan!

 

Kuvassa kaupunginjohtaja Pekka Hirvonen.

Kuvassa osallistujin kumppanuuspöytiin Ilmarisen tiloissa Kiteellä. Kuvassa näkyy taustalla myös videotykin kuva.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute