Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen sivistyspalveluille Vuoden perhekeskuskehittäjä -tunnustus

Kiteen sivistyspalveluille Vuoden perhekeskuskehittäjä -tunnustus

Kiteen kaupungin sivistyspalveluilla yhdessä Siun Soten eteläisen alueen kanssa oli ilo vastaanottaa kunniakirja tunnustuksena eri tahojen välisen yhteistyön tavoitteellisesta kehittämisestä.

Perhekeskuksen maakunnallinen ohjausryhmä jakoi tiistaina 19.11.2019 ensimmäiset vuosittaiset tunnustukset esimerkillisestä työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa. Lapsen oikeuksien viikolla jaettavilla tunnustuksilla tuodaan esille tärkeää työtä, jota kunnissa, järjestöissä, seurakunnissa ja Siun soten palveluissa tehdään lasten ja perheiden hyväksi.

Tunnustusten saajat valittiin Pohjois-Karjalan ja Heinäveden alueilta saatujen avointen ehdotusten joukosta. Perhekeskuksen ohjausryhmä sai kaiken kaikkiaan 33 ehdotusta. 

– Halusimme antaa kiitokset työstä niille tahoille, joiden toiminta on erityisesti ollut perheiden mieleen ja samalla kannustaa kaikkia lapsille ja perheille toimintaa ja palveluja tuottavia henkilöitä ja tahoja. Ehdotuksia sai antaa niin teoista, ideoista kuin kohtaamisistakin, kertoo perhekeskusverkoston koordinaattori Iija Den Herder.

Lue lisää tunnustuksesta tästä linkistä.

(Kuva: Siun Soten verkkosivut)

Kuvassa ryhmä kunniakirjalla palkittuja ihmisiä.

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute