Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen ”Mitä kuuluu” -kampanjaviikon tilaisuus keräsi yhteen paikallisia yrittäjiä

Kiteen ”Mitä kuuluu” -kampanjaviikon tilaisuus keräsi yhteen paikallisia yrittäjiä

Business Joensuun järjestämä ”Mitä kuuluu?” -yrityskampanja toteutetaan ensimmäistä kertaa Keski-Karjalassa: Kiteellä, Rääkkylässä ja Tohmajärvellä.

Kiteellä tapahtuma järjestettiin 2.helmikuuta. Tilaisuus keräsi aamutuimaan yhteen eri alojen yrittäjiä. Tarkoitus oli esitellä Business Joensuun toimintaa, mutta myös luoda verkostoja eri yrittäjien välille.

-Mielestäni on hyvin tarpeellista, että tällaisia tapahtumia järjestetään. Täällä voidaan jakaa tietoa ja kokemuksia, mutta myös verkostoitua alasta riippumatta, kertoo Kiteen yrittäjien varapuheenjohtaja Matti Laukkanen.

”Mitä kuuluu?” -yrityskampanjassa tavoitteena on tavata yrityksiä ja yritystoimintaa suunnittelevia henkilöitä mahdollisimman paljon kasvokkain. Kampanjan aikana Business Joensuun työntekijät vierailevat myös yrityksissä.  Keski-Karjalan alueella ollaan yhteydessä helmikuun loppuun mennessä ainakin 250 yritykseen.

Kiteellä järjestetty tilaisuus keräsi aamutuimaan kymmeniä yrittäjiä, ja tilaisuus sai monelta yrittäjältä kiitosta. Puheenvuoroissa korostuivat toisaalta liiketoimintaan liittyvät mahdollisuudet, mutta myös huolenaiheet. Yksi suurimpia haasteita on osaavan työvoiman saatavuus ja rekrytointi.

Kahvitilaisuuksia on järjestetty, ja järjestetään jokaisessa kunnassa aina torstaisin seuraavasti:

Rääkkylä: to 19.1. klo 7.30 – 9.30, Rääkkylän kunnantalon aula/Marttakahvio, Kinnulantie 1, Rääkkylä
Kitee: to 2.2. klo 7.30 – 9.30, Kiteentie 9-11 B (2. krs), Kitee
Kesälahti: to 2.2. klo 14 – 16, Ravintola Pivanka, Kesälahdentie 1, Kesälahti
Tohmajärvi: to 16.2. klo 7.30 – 9.30, Tohmajärven kunnantalo, Järnefeltintie 1, Tohmajärvi

 

 

 

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute