Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen kaupungista jäähallin uusi isäntä?

Kiteen kaupungista jäähallin uusi isäntä?

Kiteen Jäähalli Oy lahjoittaa rakennukset ja irtaimen omaisuuden Kiteen kaupungille. Alustavan arvion mukaan jäähalliyhtiön toimintaa on mahdollista jatkaa nykyisellä kulurakenteella ja toiminnoilla.

Kiteen kaupunginhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan (29.4.) ottaa vastaan Kiteen Jäähallin kiinteistöön ja irtaimeen omaisuuteen liittyvän lahjoituksen. Kiteen Jäähalli on ollut viimeinen Pohjois-Karjalassa osakeyhtiömuotoisena toiminut jäähalli, ja sen tulot ovat koostuneet lähinnä jääaikamyynnistä sekä Kiteen kaupungin jäähalliyhtiöltä ostamista ulko- ja liikunta-alueiden ylläpidosta. Lahjoituksen siirtyminen Kiteen kaupungille etenee, kun lahjoitukseen liittyvät menettelytavat on sovittu ja Kiteen Jäähalli Oy on ne hyväksynyt.

Alustavan arvion mukaan jäähalliyhtiön toimintaa on mahdollista jatkaa Kiteen kaupungin ylläpitämänä nykyisellä kulurakenteella ja toiminnoilla. Sähköliittymän siirtyminen Kiteen kaupungin haltuun alentaa myös kuluja. Jäähallitoimintaa voidaan pitää tärkeänä koko Keski-Karjalan alueella. Kiteen jäähallia seuraavaksi lähimmät jäähallit sijaitsevat Joensuussa ja Savonlinnassa.

-Jäähalli palveluna on tärkeä lasten ja nuorten liikuttaja, sekä jääkiekossa että taitoluistelussa. Jäähalli liikuttaa noin 150 lasta ja nuorta viikoittain ja mukaan jäävuoroille mahtuu myös aikuisjoukkueita, naisten jääkiekkojoukkue Susi ladyt mukaan luettuna, Kiteen kaupungin sivistysjohtaja Matias Valoaho toteaa.

Kuvassa Kiteen Jäähallin sisätilaa.

Kuvassa Kiteen Jäähallin sisätilaa, jossa näkyy luistelijoita ja jäätä.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute