Sisältöjulkaisija

angle-left Kiteen Joulunavaus käynnistää jälleen joulukauden

Kiteen Joulunavaus käynnistää jälleen joulukauden

Sunnuntaina 26.marraskuuta järjestettävässä tapahtumassa on ennätyksellinen määrä myyntikojuja ja näytteilleasettajia. Lisäksi sytytetään kaupungin jouluvalot.

Kiteen Joulunavaus käynnistää jälleen odotetun joulukauden sunnuntaina 26.marraskuuta. Kiteen Joulunavaus on kaupungin yritysten yhteinen tapahtuma, joka on muodostunut kaupunkilaisille vuosittaiseksi ilonaiheeksi. Tänä vuonna tapahtumassa on ennätyksellinen määrä myyntikojuja ja näytteilleasettajia, tarjoten vierailijoille monipuolisen valikoiman jouluherkkuja ja lahjaideoita.

Joulunavaus huipentuu vuoden jouluhenkilön ja Keski-Karjalan Tähden paljastamiseen. Jouluhenkilöä voi arvata alueen liikkeissä, kun taas Keski-Karjalan Tähti -palkinto nostaa esiin paikallisia ansioituneita asioita tai toimijoita, jotka ovat tehneet merkittäviä panoksia yhteisönsä hyväksi.

Juhlallisen ohjelman lisäksi kävijät voivat nauttia jouluisesta musiikista, näytöksistä ja tunnelmallisesta valaistusta tonttupolusta, joka kulkee Evankelisen kansanopiston viereltä. Valaistu tonttupolku on kutsu kaikenikäisille kaupunkilaisille ja vierailijoille tutustua joulun taikaan perheen kesken.

Kiteen Joulunavaus on yhteisöllinen tapahtuma, joka kutsuu kaikki mukaan jakamaan joulun iloa ja tunnelmaa

 

 

Kuvassa jouluvaloja Kiteen joulunavaukseen liittyen. Kuvassa oleva jouluvalo on otettu talvisissa olosuhteissa.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute