Sisältöjulkaisija

angle-left Kitee mukana E-kirjastossa

Kitee mukana E-kirjastossa

E-kirjasto avautui maanantaina. Saatavilla on satoja e- ja äänikirjoja sekä noin 60 aikakauslehteä. E-kirjastossa on mukana reilut 220 kuntaa.

E-kirjastoa käytetään E-kirjasto-sovelluksella, jonka voi ladata mobiililaitteelle sovelluskaupasta. E-kirjastoon tulee aineistoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä jonkin verran muilla kielillä. E- ja äänikirjan voi lainata käyttöönsä kahdeksi viikoksi, jonka jälkeen kirja palautuu automaattisesti. Kirjan voi myös itse palauttaa ennen laina-ajan päättymistä. Lehteä voi lukea kaksi tuntia kerrallaan. Lukuoikeuksia on rajallinen määrä, joten suosituimpia aineistoja voi jonottaa varaamalla niitä. Palvelun tuottaa Kansalliskirjasto yhteistyössä yleisten kirjastojen kanssa.

Tarvittava sovellus löytyy sovelluskaupoista

E-Kirjaston käyttämiseen tarvittava sovellus on ladattavissa sovelluskaupoissa nimellä E-kirjasto. Saatavilla on satoja e- ja äänikirjoja sekä 60 aikakauslehteä. Aineistoja hankitaan koko ajan lisää, joten uutta luettavaa ja kuunneltavaa tulee viikoittain. E-kirjastossa on nyt mukana 221 kuntaa eli 85% (4,7 miljoonaa) Suomessa asuvaa on palvelun piirissä.

Tarkempia tietoja E-kirjasto-sovelluksen käytöstä voit lukea tästä

Lisätietoa E-kirjastosta voit lukea tästä

Kuvassa e-kirjaston logo, jossa englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi lukee e-kirjasto. Musta teksti on valkoisella pohjalla.

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute