Sisältöjulkaisija

angle-left Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry:n hoito- ja hoivatoiminta siirtyy liikkeenluovutuksella Siun sotelle 1.1.2020

Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry:n hoito- ja hoivatoiminta siirtyy Siun sotelle 1.1.2020

Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry:n hoito- ja hoivatoiminta on päättymässä. Se siirtyy liikkeenluovutuksella Siun sotelle 1.1.2020 alkaen. Sopimus liikkeenluovutuksesta on neuvoteltu hyvässä yhteistyössä yhdistyksen, Kiteen kaupungin ja Siun soten välillä. Yhdistyksen hoito- ja hoivatoiminnan piirissä on tällä hetkellä vajaa parikymmentä asiakasta ja liikkeenluovutuksen piirissä henkilöstöä yhteensä noin parikymmentä.

Liikkeenluovutuksella turvataan asiakkaiden palvelujen jatkuvuus. Hoiva- ja hoitohenkilöstö siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Siun soten palvelukseen ja tukipalveluissa työskentelevä henkilöstö Kiteen kaupungin palvelukseen.

Kesälahden vanhustentukiyhdistys ry on tuottanut hoiva- ja hoitopalveluita mm. Elinkaaritalossa. Elinkaaritalon nimi muuttuu liikkeenluovutuksen yhteydessä Kesätaipaleeksi.

Henkilöstölle on pidetty liikkeenluovutuksesta yhteinen tiedotustilaisuus. Asiakkaille ja heidän omaisilleen järjestettiin infotilaisuus asiasta keskiviikkona 18.12. klo 16.
 

Rivitalo kesäisessä maisemassa

Otsikko: Ajankohtaista

AJANKOHTAISTA

Sisältöjulkaisija

Otsikko: Yhteystiedot

    YHTEYSTIEDOT

PTV-sisältö

Sivu arviointi ja palaute